KLEMM SE POVUKAO: Maras naslijedio Josipa Klemma na čelu Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata

Klemm počasni predsjednik, Maras preuzeo udrugu...

fah
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U subotu je u prostorijama Policijske akademije u Zagrebu održan izborno – izvještajni sabor Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH.

Dosadašnjeg predsjednika Josipa Klemma koji se povukao, nasljedio je ratni pripadnik specijalne jedinice policije „ Omege“ Bjelovar, Zoran Maras, jednoglasno izabran od strane delegata prisutnih na skupštini.

Po završetku izbora, novoizabrani predsjednik u svom govoru u ime svih prisutnih zahvalio je Josipu Klemmu, na svemu što je tokom svog mandata učinio za pripadnike specijalne policije, i braniteljsku populaciju.

Zahvaljujući njegovom osmogodišnjem nesebičnom angažmanu i trudu, udruga Specijalne policije pozicionirana je kao jedna od vodećih braniteljskih udruga, s čvrstim temeljima za danji napredak, stoga se Josip Klemm pridružio generalu Mladenu Markaču na mjestu počasnog predsjednika udruge.

uspd1

Novoizabrani predsjednik, obvezao se kako će nastaviti s radom po uzoru na svog prethodnika Klemma, aktivnim ukazivanjem i traženjem riješenja za probleme s kojima se susreće braniteljska populacija. Također udruga će nastaviti sa provedbom projekata, apliciranjem na natječaje iz EU fondova, organizacijom edukativnih radionica, tribina , a poseban naglasak stavio je na suradnju s udrugama sličnih ciljeva, kako bi se zajednički utjecalo na pozitivne promjene u društvu.

uspd


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

2 KOMENTARI

  1. Treba početi brinuti o nama dragovoljcima policajcima sada kada moramo u mirovinu a ništa nam d ne priznaje ni dani u ratu ni teške dijagnoze a obračuni mirovine su nedolično i nedostatno za daljnje liječenje i dostojanstven život ajde vi novi ujedinite se i ne dozvolite da vas kupe i korumpirani u nastojanju da se konačno branitelje cijeni i ujedini ovako smo plaćeni preko udruga samo jednim godišnjim domjenkom i glasačkim strojevi budite nakon 30 godina ponovo borci LP

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 11 =