Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Otvoreno pismo Milanu Bandiću u cijelosti…

Predmet: Otvoreno pismo Milanu Bandiću gradonačelniku Grada Zagreba i

                      cjelokupnoj hrvatskoj javnosti

 U ime Udruge zagrebačkih veterana branitelja Vukovara, moramo reći kako smo zgroženi činom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, a koji je u Zagrebu ugostio Dragana Markovića Palmu, predsjednika skupštine općine Jagodina – potvrđenog četnika,Arkanovogpotrčka.

Taj sramotni susret u glavnom gradu svih Hrvata, Zagrebu, dogodio se na na sam dan obilježavanja 27.godišnjice pada Lužca,a zločina kojega su počinili upravo Arkanovci.

Toga dana pobijeno je 69 hrvatskih branitelja i civila, a 30 osoba još se vode kao nestali.

Naravno, za taj zločin još nitko nije odgovarao.

U dane sjećanja na naše poginule i umrle suborce, naše članove obitelji, u dane kada cijela Hrvatska posjećuje grobove svojih najmilijih,a mnogi nemaju ni tu mogućnost, Milan Bandić ugošćuje notornog četnika Palmu, te otvara rane koje još nisu zacijelile.

Ovim putem se obraćamo Milanu Bandiću sa jasnim i nedvosmislenim pitanjem – Otkuda Vam pravo i imate li imalo obraza?

Milane Bandiću, gradonačelnik ste grada iz kojega je u Domovinski rat otišlo 80 000 ljudi, braniti svoju zemlju od upravo ovakvih besprizornih koljača kao što je Dragan Marković Palma.

Gradonačelnik ste grada koji je svojom žrtvom, potvrdio stvaranje slobode, one univerzalne slobode, za lijeve i desne, za sve.

Nismo Vas doduše vidjeli na ratištima, nismo a koliko znamo niste bili dječarac.

Vi ste upravo potvrdili kako vlast i sve što ide uz nju, osobama poput Vas, doista udari u glavu i kako ste u stanju za slavu i novac, odreći se vlastitog naroda i njegove žrtve.

Nas ne zanima jeste li to učinili sami ili po nečijem naputku, no ono što znamo jest  kako ste Vi na platnoj listi građana grada Zagreba i kako ste svojim Neronovskim postupkom ponizili sve nas.

I ne samo građane grada Zagreba, već cijelu Hrvatsku.

Pogazili ste i najmanje postulate časti i poštenja.Svojim ste činom žrtve nametnutoga nam i krvavog rata predali na pladnju krvniku – ugostivši ga na račun svih nas, a poslužili ste mu naše kosti i naše rane.

Sramite se!

Čak je i Juda imao savjest..

Udruga veterana zagrebačkih branitelja Vukovara

                                                                                                                               PREDSJEDNIK-Zvone Ćurković

                                                                                                                                       

Otvoreno pismo Milanu Bandicu

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

38 KOMENTARI

 1. Ova ljiga ima zadaću da kupi politički otpad livog političkog spektra, odmetnike leftardske….,koji će po potrebi čuvati leđa Briselskoj podrepini, to je ista roba, uvertira u njihovu predizbornu koaliciju.
  E moj narode,

 2. I ovo je cisti primjer kada se ne bojis naroda. Nastavak na predhodni clanak…. Obicno govno. Taj bi mater za 2kune prodao. I onda se pitate kako se Kuscevic ne boji naroda? Evo vam primjer. Tipicni i najjasniji primjer. Kao sto sam rekla, mi kao pojednici ne mozemo, na zalost, nista. I tako ce biti i ovaj put. Pusti ih da se izgalame, pa ce se smiriti. I tako u nedogled dok nas ne bude vise, ili dok nas ne rasele da bi ostali oni koji su njima pogodni. A jos gore kako smo krenuli, ponovo uvalili u neku novu jugu. A sve vodi ka tome. Uzas.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest + dvadeset =