ŽELJE PUSTE: (VIDEO) Četnici u Višegradu guslili i pjevali: “Bit će opet pakao i krvava Drina”…Da se Dražin barjak vije ne bi bilo Albanije

Pripadnici Ravnogorskog pokreta, okupili su se tako jutros na Trgu palih boraca u Višegradu i počeli jednodnevno svoje "orgijanje po živcima" normalnog naroda...Kako će na ovo četničko orgijanje i zazivanje novih pokolja reagirati Hrvatska i svjetske diplomacije...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Godišnjica hapšenja četničkog generala i ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata Dragoljuba Draže Mihailovića, umjesto 13. ožujka, kako su to činili proteklih godina, obilježava se danas u Višegradu…

Organizator ovog četničko-huškačkog derneka je Ravnogorski pokret iz Višegrada, a gotovo cjelodnevni program bit će ispraćen četničkom ikonografijom i ratnohuškačkim pjesmama i zazivanjima zločinačkih aveti prošlosti.

Okupljanje četnika i njihovih simpatizera godinama se neometano odvija u manjem bh. entitetu. Osim javnih istupa, ni spomenici četničkim vojvodama i liderima nisu pojava koja se može smatrati novošću.

https://i.rmbl.ws/s8/2/5/Y/G/U/5YGUa.baa.1.mp4?b=0&u=hzsn

Pripadnici Ravnogorskog pokreta, okupili su se tako jutros na Trgu palih boraca u Višegradu i počeli jednodnevno svoje “orgijanje po živcima” normalnog naroda.

Nakon što su postavili vijence i odali počast “palim borcima” – srpskim vojnicima koji su poginuli za vrijeme agresije na našu domovinu – uputili su se prema Draževini, lokalitetu u blizini Višegrada, da iskažu ljubav prema jednom od najgorih zločinaca iz Drugog svjetskog rata javlja radiosarajevo.ba .

A, prije nego što su otperjali spram Draževine, stigli su uznemiriti normalan narod u Višegradu tako što je jedan od njih uzeo gusle i počeo “arlaukati”, a pridružili su mu se frendovi na svakidašnju jadikovku četničku.

Inače kod ovih idiota sve ostaje na guslenju i željama.

Pa su počeli (urlikati)pjevati pjesme (ako se ovo uopće može nazvati pjesmom…) čiji stihovi idu ovako:

Biće opet pakao i krvava Drina
Evo idu četnici sa srpskih planina

ili

Da se Dražin barjak vije ne bi bilo Albanije
I bila bi Ravna Gora na tri južna Srpska mora

Uostalom, pogledajte i sami ovaj užas:

Okupljanje četnika i njihovih simpatizera godinama se neometano odvija u manjem bh. entitetu. Osim javnih istupa, ni spomenici četničkim vojvodama i liderima nisu pojava koja se može smatrati novošću.

Okupljanja ove vrste su sve učestalija i brojnija, a njihovo odvijanje ulijeva nemir kod Bošnjaka i Hrvata povratnika.

Postavlja se pitanje postoje li želja i htijenje za suživotom kada se u mjestima gdje se tijekom Drugog svjetskog rata i posljednjeg rata 90-ih u BiH glorificiraju personifikacije zla i etničkog čišćenja.

Kako će na ovo četničko orgijanje i zazivanje novih pokolja reagirati Hrvatska i svjetske diplomacije.

T.H.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

104 KOMENTARI

 1. Opet gubitnici traže rat..A ko bi ih snio da su bar jedan rat dobili..Jade jadne imali ste sveoružje na raspolaganju od reće vojne sile u evropi..Stenjkovima ušli u Hrvatsku , s traktorima izašli i ono bi opet ratovalo “PIČKA MU MATERINA”

 2. Ma ja to jednostavno ne mogu vjerovat… SVE ratove na ovim prostorima započeli su oni… i SVE izgubili!!! Samo u zadnjih 25 godina – Slovenija, Hrvatska, BiH, Kosovo,… I onda svaki put kad dobiju po tamburi, cvile ko pičke… Pa kad im bude jednom dosta više?

 3. MF vi i oni koji nisu dopustili da se sa vakim rascisti do Drine u OLUJI ,Sa ovakvim dernecima i provokacijama kako ste radili 1941 , napravit ce te druge i vece Francetice ,jer da njega bilo nije nestalo bi Hrvata i Muslimana u Bosni , Samo vi dirajte u osinjak i maltretirajte druge narode ,pa kad prokuva nece vise bit AMERA DA VAS SPASAVAJU NEGO CETE PREKO DRINE U 3 PM ,

  • Tonci Marevic takve pametne Hrvate Bakir obožava,što više da izgine,da mu očiste kalifat od Srba i nakon toga Hrvate proglasi agresorima za upad u njegovu Bosnu! Sto puta bi naivni Hrvati za jednoga života srljali kao guske u maglu!Jbt k’o da pod staklenim zvonom živite!

  • Mario Dzinic Nije bi on na vlasti onda Bakir nego mu caca,problemi su nastali iza ubojstva Blaza Kraljevica a Tudman prizna BH za drugu drzavu sto Srbi nikad nisu ucinili ,duga je to prica a sto sad imamo kao nacijonalna manjina u bh ,

 4. Prvo sredite stanje u Zagrebačkom kokošinjcu,guze vas 28 godina kako hoče,a vi vijerujete kako če dijeca četnika i partizana donijeti dobro i prosperitet,ako ikada više pukne,prvo se tu mora stanje sredit,da bi ste bilo što mogli napravit,doživijeli ste zadnji rat i sad vidite dok se krv lila na frontu,fukare i potomci šumskih razbojnika su donosili zakone kako plačkati 50-100 godina,danas ordene dobija Šeks,Bebić,Manolić,Lončar,oni kažu oni su odbranili Hrvatsku,jesu al u kurcu….

 5. Za Srbiju svjet to je normalno cetnici stoje i postoje samo se Hrvate proziva cak i mise ne dozvolavaju cetnici slave pokolje i najavluju ih to je normalno nasi niti da se oglase prosvjednom notom jer do kada ce Hrvati trpjeti

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest − 8 =