Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Dragi naši branitelji, obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, invalidi Domovinskog rata, djeco poginulih hrvatskih branitelja, naši raseljeni Hrvati diljem svijeta i svi ljudi dobre volje, na Božić nitko ne ostaje ravnodušnim i barem na tren biva drugačiji i božićni. Zato nam valja božićevati ne samo ovih dana i samo ove noći i dana – nego Bogom se hraniti, božanstvo tražiti, ljubav čuvati, svoju državu i svijet mijenjati na bolje. Naravno, počevši od sebe, svoje obitelji i svoje Domovine. Svakim svojim zrnom i kapi, nahraniti onoga koji ljubav vapi, biti ustrajan i nepokolebljiv u pobjedi svjetla nad tamom.

Lažna blještavila farizeja zavode narode i odvode ih na krivi put

Svo ovo silno blještavilo adventa u “čast Kristovu”,nije ono čemu nas Isus uči već je to djelo modernih farizeja, kako bi nas udaljili od skromnosti i poniznosti te se predadoše konzumenizmu i lažnom blještavilu ne bi li zaslijepili narod tim lažnim blještavilima i skrenuli na krivi put. Zapitate li sa ponekad, što bi Isus radio među svim tim nametnutim lažnim blještavilom gdje Mu se niti ime ne spominje i nigdje nema Njegovog znaka. I sam papa Franjo je reko da Božić nije ono što vidite na reklamama.
Bez Isusa Krista i naše vjere u Njega, vjere u Gospodina, mi ne bi uspjeli! 
Uvijek je On bio sa nama u nemilosrdnoj srpskoj agresiji na naš miran i nenaoružan narod , koji se na kraju u borbi Davida i Golijata upravo zahvaljujući Njemu pretvorio u pobjedu malih, skromnih i poniznih- protiv bahatih i “jakih”, gdje su naoko mali, ponizni i nejaki uništili bahate i “jake”. Sve se to događalo na našoj zemlji u našoj, danas slobodnoj i nezavisnoj državi Hrvatskoj koju smo uz veliku vjeru, s vjerom u Boga odoljeli svim nasrtajima i na kraju pobijedili u nemilosrdnom nametnutom nam ratu.
Danas smo mnogi branitelji izdani,baš kao i On od svjetine.
Nekada stasiti i hrabri momci, nekad slavljeni kao heroji, danas su izloženi raznim porugama i poniženjima, baš kao i Krist kad ga svjetina izdade, kao i naše junake danas u našoj krvlju stvorenoj državi Hrvatskoj, izdaju svakim danom razni političari i Jude iz braniteljskih redova koji se prodaju za Judine škude.
Ali Krist je i danas s nama!
On je i danas među našim suborcima, napuštenim i bolesnim, pomaže im nositi križ koji im natovariše farizeji i izdajnici , a pomoći će i onda kad svima njima kažemo, dosta je.
On danas s nama brani istinu o Domovinskom ratu koju nam farizeji žele ukrasti, jer samo On je Put,istina i život. Aleluja! Aleluja!

 

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2019. godinu želimo svima Vama dragi naši i svim našim vjernim čitateljima i svima koji nas prate na društvenim mrežama…

Uredništvo- Braniteljski portal(www.braniteljski-portal.com)


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

1 KOMENTAR

 1. Katolička Crkva u Hrvatskoj okuplja preko 3,800.000 krštenih, koji čine većinu krštenih građana Hrvatske Republike, riječ je o potomcima ranosrednjovjekovnih Hrvata koji su prije više od trinaest stoljeća počeli prihvaćati kršćanstvo, te smo Hrvati već u IX. stoljeću bili dio zapadne europske katoličke kulture.

  Budući da je Hrvatska utemeljena na svojim izvornim i neizbrisivim katoličkim korijenima, realna stvarnost postojanja Katoličke Crkve u Hrvata, nije samo pitanje njenog duhovnog identiteta, nego je to pitanje Hrvatske umjetnosti, Hrvatskog jezika i pisma, pismenosti uopće, prvih Hrvatskih pučkih škola, prvih Hrvatskih gimnazija i obrazovanja uopće, znanosti i kulturne stvarnosti kulturnog nacionalnog blaga, iz čega je sasvim jasno da je Katolička Crkva u nas Hrvata, jedan od glavnih stupova identiteta Hrvatskog naroda i države Hrvatskog naroda, Hrvatske.

  Imajući na umovidu iskazano, te da se Hrvatski narod oslobodio višedesetljetne jugočetničke okupatorske komunističke tiranije u Hrvatskoj, Hrvatski narod ima pravo živjeti, raditi i imati svoju vjeru, te se u Hrvatskoj vjera može slobodno iskazivati, bilo koja, pa tako Katolička Crkva u nas Hrvata, koja je iz naroda i u narodu, može i mora, ocjenjivati na temelju svojih doktrina, stanje u Hrvatskom narodu, pogotovo kada se dovodi u pitanje pravo na obrazovanje, vjersku slobodu, te kada se narušava mir, pravo i razvitak Hrvatskog naroda.

  Crkva nema političkih ambicija, ona ne nameće nego predlaže, ona je vrijednost čovječanstva i zato stoji na promicanju i obrani čovjekova dostojanstva i spašavanju ljudskog bića u potpunosti.

  Pod jugokomunističkom okupacijom u Crkvi u Hrvata ubijeno je više od 600 svećenika, redovnika bogoslova, redovnica, biskupa.

  Okupatorska teroristička komunistička partija pseudodržave tzv.jugoslavije, klasičnom je boljševičkom metodom, najprije otvoreno, a potom suptilnije, progonila tisućljetnu Katoličku Crkvu.

  Sustavnu ateizaciju Hrvatskog društva i podrivanje Katoličke Crkve provodila ja montiranim sudskim procesima, fizičkim napadima na biskupe, svećenike i crkvene objekte, donošenjem parazakona o agrarnoj reformi i kolonizaciji, konfiskaciji, eksproprijaciji, kojima je Crkvi oduzeta imovina, zabranom predavanja vjeronauka u školi, diskriminacijom učenika koji su pohađali vjeronauk i pritiscima na njihove roditelje, otkazima nastavnicima i svim djelatnicima u gospodarstvu, kulturi, zdravstvu, sudstvu i dr. koji su išli u crkvu i izjašnjavali se kao vjernici, otimanjem crkvenih tiskara i zabrana vjerskog tiska, u naprijed isplaniranim prekidom diplomatskih odnosa sa Svetom Stolicom, izbacivanjem Katoličkog bogoslovnog fakulteta iz sastava sveučilišta u Zagrebu, oduzimanjem matičnih knjiga.

  Katoličke su Crkve i ostala vjerska zdanja također bile mete agresorskih jugosrbskih terorista. Tijekom jugokomunističke i velikosrbske agresije na Hrvatski narod i Hrvatsku državnu ruinu stradalo je 1.426 crkvenih objekata, 572 Crkve od kojih 116 do temelja srušeno, 254 kapele, 286 župnih kuća, 80 samostana, stotinjak groblja i 134 križa krajputaša.

  Katolička Crkva u nas Hrvata je svijetlost koja sja u tami i tama ga ne obuzima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 7 =