Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Nakon što je Braniteljski portal u nekoliko navrata, javno prozivao hrvatske institucije da temeljito od/rade svoj posao zbog  degutantnih, uvredljivih i utužujućih javnih objava saborskog zastupnika SDP ea Nenada Stazića, uskomešale su se i braniteljske udruge ogorčene na stravične objave ovog saborskog dužnosnika SDP-e, u kojima ima elemenata za kaznenu tužbu.

STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

Oglasio se i Zbor udruga hrvatskih gardijskih postrojbi, koji u svom priopćenju proziva predsjednika hrvatskog Sabora Gordana Jandrokovića da nešto poduzme, kao i predsjednika SDP- e Davora Bernardića u čijim se redovima kao član i visoki dužnosnik nalazi i Stazić , da poduzmu sve potrebito kako bi se sankcionirao ovaj čovjek sa saborskim imunitetom koji mu u ničemu ne daje za pravo da svojim javnim objavama na perfidan i utužujući način vrijeđa hrvatske branitelje i sve ostale hrvate koje, kako je naveo u svojoj objavi, njegovi pobjednici nisu TEMELJITO odradili davne 1945 godine. Ujedno ovim putem prozivamo i ministra MUP-RH Davora Božinovića, da bude učinkovit i TEMELJIT u obradi Nenada Stazića, jednako kao i jučer u , kako je rekao brzinskoj obradi jednog hrvatskog branitelja, koji je navodno na svom facebooku “prijetio” jednom hrvatskom dužnosniku.

Priopćenje ZUV HGP donosimo u cjelosti…

Prema današnjoj situaciji pitamo se imaju li branitelji razloga za slavlje pošto je izgledno da komunizam u Hrvatskoj još nije pobijeđen?

Sramotnim javnim istupima putem društvenih mreža Saborskog zastupnika Nenada Stazića koji govorom mržnje ismijava hrvatske branitelje postavljanjem pitanja „Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost?“ jasno zaključujemo kako smo za zastupnika Stazića suvišni u ovoj državi za koju smo se borili i poručujemo.

-STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

Hrvatski branitelji nisu napuštali Hrvatsku niti devedesetih godina pa neće niti danas. Nisu imali tu privilegiju niti prednost jer da jesu zastupniče Staziću vi danas nebi sjedili u Hrvatskom Saboru već u vjerojatno Jugoslavensko – srpskom što bi prema vašim izjavama vama i pasalo. (NE) Žalimo što smo vam pokvarili snove.

Dno dna kojega ste dosegli svojom izjavom na svom facebook profilu „Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!“ dostigla je vrhunac vaše moralne i etične opredijeljenosti. Sudeći po vašim izjavama 1945. trebalo je pobiti sve koji nisu bili partizani i komunisti. Da logično je da tada nebi bilo mogućnosti danas imati samostalnu i suverenu Hrvatsku u što smo uvjereni da bi vas veselilo.

Zabrinjavajuća stvar je što rijetki mediji prenesu ovako nešto. Zabrinjavajuće je i što za zastupnike ne postoji nikakva sankcija niti odgovornost (osim moralne koje očito nema)  već imaju imuniteti smiju govoriti i raditi što ih volja. Da je tako nešto izjavio „obični građanin“ odavno bi mu policija pokucala na vrata.

-POGLEDAJTE sramotnu poruku SDP-ovca Nenada Stazića koju je javno uputio svim hrvatskim braniteljima!

Postavljamo pitanje predsjedniku Hrvatskog Sabora gospodinu Jandrokoviću, ima li kakvih sankcija prema zastupnicima kojima se očito ne sviđa Hrvatska država osim kada se radi o hrvatskim kunama? Sankcija prema zastupnicima koji očigledno šire govor mržnje i žaljenje što nije pobijeno više Hrvata? Jeli takvim zastupnicima mjesto u Hrvatskom Saboru? Također pitamo i predsjednika političke stranke SDP gospodina Bernardića podržava li svoje zastupnike u ovakvim izjavama i stavovima? Ima li u Vašoj stranci gospodine Bernardiću instrument za sankcioniranje očite netrpeljivosti prema Hrvatima, Državi Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima?

Na kraju nadamo se da će u Hrvatskoj napokon zaživjeti demokracija gdje će svaki građanin moći birati zastupnika imenom i prezimenom a ne po partijskim i političkim listama. To je jedini način smjene generacije zastupnika u Hrvatskom Saboru pošto su se neki doživotno pretplatili na tu fotelju!

(u tekstu je persiranje zastupniku Staziću namjerno pisano malim slovom jer prema takvim osobama ne možemo imati poštovanje), stoji u priopćenju kojeg je potpiso -Predsjednik ZUV HGP- Miljenko Kolobarić.

M.M.


Slične teme;

“KAD SE BOJE BRANITELJSKE UDRUGE” Ivana Brkljačić odbrusila Staziću na napade na branitelje: ‘Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru’…VIDEO…

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

15 KOMENTARI

 1. Pa imam toliko novaca da ne znam kako preživiti, a kamoli svakoga tužiti koji pljuje iz Sabora RH po nama svima,ali sreća stavili su ga na visoko pa dobro i daleko može da pljune tako da stigne u sve krajeve lijepe Naše

 2. Sve je to i slično takvom ponašanju, posljedica genocidne ideologije i plana neprijatelja Hrvatske nacije i Hrvatske države, nema to veze sa komunizmom, fašizmom, nacizmom, ili pak ustašama, partizanima, te teme služe neprijatelju samo da nas odvrati od istine i da govorimo o istini i kakvoj pogibelji je Hrvatska nacija bila izvrgnuta kroz zadnja dva stoljeća, Hrvatski vijekovni neprijatelj Servia, a uz pomoć međunarodnih barbarogentisa, pokušavao je iskorijeniti, istrijebiti, istjerati, asimilirati tisućljetni Hrvatski narod, a ostatke Hrvatske državne ruine kolonizirati i tako ukrasti životni prostor Hrvatskom narodu.

  U ostvarenju istoga genocidnog plana istrebljenja Hrv. naroda i krađe Hrv. životnog prostora, Hrv. narod je na silu, bez pitanja, protiv svoje volje bio zarobljen u nekakvim fikcijskim, fantazijskim, velikosrbskim pseudokraljevinama i pseudodrzavama tzv. jugoslavijama il ti kalup za proširenje srbije, a u kojima se Hrvatski narod pokušao uvjeriti da Hrvatski narod nije Hrvatski narod, nego nekakav izmišljeni jugoslaveni, iako je Hrv. nacija i Hrv. država starija nego nekakve servije i jugoslavije, da bi ostvario pretvaranje i prekrstavanje Hrvata u jugoslavene, neprijatelj je provodio nemilosrdan progon Hrvatskog identiteta i prema Hrv. narodu i Hrv. državi proizvodio mržnju, čiji sadržaj je instalirao u svijest tih laboratorijskih štakora i “pacova” te danas ti umjetni štakori tzv. jugoslaveni, srećom mali broj koji izumire, gaje iskonsku mržnju prema Hrv. naciji i Hrv. državi, te na tome još i zarađuju.

  • Neprijatelj je pokušavao kroz više stoljeća iskorijeniti Hrv. narod kako bi ukrao Hrv. životni prostor, te na istome sklepao umjetni narod tzv.jugoslavena, s ciljem da iste u budućnosti prekrsti u serve, doslovno

  • Zato su ti svi Hrv. ljudi stradali po križnim putevima , ne nije to bila šačica ustaških koljača koji jedu za doručak servsku malu “decu” i prodaju servsko meso 1kg za 1dinar i pet para, nego više od 1,500.000 Hrvata koji su se dali u zbijeg jer su paravojne komunističke formacije vršile stravična istrebljenja Hrvatskog pučanstva kako bi oslobodilu prostor za stvaranje umjetne rase jugoslavena

  • Više od 700.000 Hrvata katolika nestalo je samo s područja Vojvodine, te još toliko Hrvata muslimanske vjeroispovijesti iz geografski BiH kako bi napravili prostor za rasni inženjering, doslovno su izbrisani s lica zemlje i s popisa 1948

  • Ostavljena je ostacima Hrv. naroda samo tzv. federalna država Hrvatska il socijalistička republika hrvatska, privremeno, te je nad njom uspostavljen serval vojni, politički, milicijski i špijunski jaram, Hrv. narod je brutalno rashrvacivan, Hrv. jezik koji je stariji od tzv. jugoslavije i servije zajedno, Hrv. nacionalna i kulturna baština i Hrv. identitet uopće, bio je razaran, sve službene uprave didijeljivane su servskim kolonijama koje je neprijatelj ubacivao na Hrv. državni teritorij radi izmjene etničke slike, te kao predstražu , Hrv. narod, Hrv. država, Hrv. jezik, Hrv. obitelj, Hrv. književnost (počinje od VIII st. Lat. ) Hrv. povijest, bili su brutalno negirani, a na ostacima Hrv. državnog teritorija

  • Hrvatskom narodu negirano je postojanje i točno to radi sada ovaj stazic, on negira postojanje Hrv. braniteljima, Hrv. narodu, Hrv. državi, te priželjkuje da ih nema, da nepostoje, te podmuklo i bolesno poručuje slikovito da je trebalo istrijebiti više Hrv. naroda ili sav Hrv. narod jer onda se Hrvati, a time i Hrv.branitelji, Hrv.vojnici i Hrv. policajci, nebi ni rodili, jer ih nebi imao tko reproducirati

  • Znači on duboko mrzi Hrvatske branitelje, Hrvatsku vojsku, Hrvatsku policiju, Hrvatski narod i Hrvatsku državu, te javno propagira zločin, mržnju i genocid, te poručuje da je trebalo istrijebiti Hrv.narod do zadnjeg

  • Ill ti jednostavnije rečeno, tvrdi da tisućljetni Hrvatski narod i Hrvatska starodrevna nacionalna država Hrvatskog naroda, nebi trebali postojati i da je sve Hrvate trebalo izbrisati s lica zemlje, tko je onda on?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 6 =