Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Priopćenjem su se oglasili Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije u svezi nedavnog dolaska, na Bandićev poziv- Arkanovog bliskog suradnika koji je došao u Zagreb na Dušni dan i na obljetnicu pokolja u vukovarskom naselju Lužac, gdje su upravo arkanovci 1991, godine napravili stravičan pokolj nad 69 nevinih civila…

-ZLOČIN BEZ KAZNE: Obilježena 27. godišnjica stravičnog stradanja vukovarskog naselja Lužac: ‘To je strašan srpski zločin koji nikada ne zastarijeva’..

Priopćenje u nastavku;

U ime Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata RH htjeli smo prvotno samo napisati da oštro osuđujemo čin gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića kojim je istinski uvrijedio sve hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata, a sada mu i zahvaljujemo što je otvorio svoje karte i pokazao pravo lice. Poručujemo da znamo u „što se igra“ i da mu ta igra neće proći!

-VIDEO Bandiću Milane, zašto nisi 1991. rušio barikade kao što si jučer s Arkanovim suborcem rušio barijere ?…

Nedjela se srpskih okupatora mogu nabrajati u nedogled… ili do 2. studenog 2018. kada ih „potezom pera“ briše Milan Bandić i poziva u glavni grad Republike Hrvatske četničkog donatora, stranačkog kolegu i bliskog suradnika „balkanskog koljača“, zloglasnog ratnog zločinca, Željka Ražnatovića Arkana, sadašnjeg predsjednika Skupštine općine Jagodina – Dragana Markovića Palmu.

Pojavio se na hrvatskoj političkoj sceni i novi Ratapoil, simbol političke gluposti, bezobrazluka, megalomanije, hohštaplerstva i kočoperenja u ime ispraznih programa, samopromocije i grabljenja pozicija. Osvanuo, doduše, nije u satiričnom časopisu Charivari, već (jer daleko smo od vremena za šale) u Novostima, glasilu Srpskog narodnog vijeća.

ZAGREBAČKI BRANITELJI MILANU BANDIĆU: IMATE LI IMALO OBRAZA Pogazili ste i najmanje postulate časti i poštenja…

Dalija Orešković koja hrvatske branitelje  naziva metastazom:„ To su sve metastaze nekog karcinoma koji je počeo davnih dana….“ Gospođo Orešković, ako je itko metastaza nekog karcinoma to su onda političari ili oni koji se tako nazivaju. Oni koji su sudjelovali u nezakonitoj privatizaciji, bavili se ratnim profiterstvom i izbjegavali sudjelovanje u obrani Domovine. Na žalost, dio njih su danas vaše kolege kojima nije sveto ništa osim tople fotelje i dobre plaće. Shvaćamo lakoću prihvaćanja udobnosti pod svaku cijenu, drugačije bi postupali da ste se za ovu zemlju borili na prvoj crti, osjetili krv na rukama i prošli mnoge strahote. Ne znate to ni vi ni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Zato ste spremni preko leševa izdići sebe na pijedestal no, budite uvjereni, mi vam to nećemo zaboraviti!

ZUV HGP, Željko Dragašević, V.D.

USPD RH , Zoran Maras , predsjednik


M.M.Viribus Unitis


Vezane vijesti;

Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora SDŽ: Milan Bandić više nije dobrodošao na naše obljetnice!…

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

7 KOMENTARI

  1. Kolko tih braniteljskih udruga ima a nijedna nevalja pišljivog boba !!!! Da pravi branitelji imaju jedinstvenu udrugu i da jebeju mater ovoj lopovskoj vlasti onda bi to imalo smisla ! Sve ostalo je mlačenje prazne slame !!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 5 =