Završio u pritvoru: Trener je tukao svoje igrače i ozlijedio ih!

Nakon svega intervenirala je i policija...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu u Dubrovniku 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, poručili su iz policije…

Subotnja utakmica rukometaša Dubrovnika i Sesveta završena je općom tučnjavom, ali ne između igrača jedne i druge momčadi, kako to često biva, već između igrača Dubrovnika i njihovih prijatelja i roditelja s jedne, te dopredsjednikom i trenerom istog kluba s druge strane.

Policija je nakon krim istraživanja pritvorila trenera, a policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

U općem metežu kondicijski trener Dubrovčana udario je i ozlijedio dva vlastita igrača, što je vjerojatno nezabilježen slučaj u svjetskom sportu.

Policija je nakon krim istraživanja pritvorila trenera, a policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice koja se u subotu, 6. veljače, u večernjim satima odigrala u sportskoj dvorani u Gospinom polju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između rukovodstva i igrača jednog od rukometnih klubova koji su odigravali utakmicu. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, te je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Nakon što su sudionici sukoba dovedeni u prostorije policije, jedan od njih je, tijekom kriminalističkog istraživanja, vrijeđao policijskog službenika. Radi se o 60-godišnjaku koji je zbog toga prekršajno prijavljen po čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem ovog događaja u sklopu kojeg će se utvrditi eventualna prekršajna odgovornost po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o javnom okupljanju, Zakona o privatnoj zaštiti i kršenju Odluke Nacionalnog stožera o javnim okupljanjima – poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

MRK Sesvete su pobijedile 30-36, no nemili događaj poslije završetka zasjenio je sama događanja na terenu. Došlo je do tučnjave među članovima uprave i samim igračima kluba Dubrovnika, ali i roditeljima!

– Nakon utakmice u kojoj se sedam, osam momaka bori za ovaj klub, ostavlja srce na terenu, mi gledamo ovakve scene. Ovakve prizore iza utakmice gdje alfa i omega kluba, predsjednikov sin, sve u ovome klubu, ide napasti čovjeka koji je samo nešto prigovorio i rekao. A njegovo konstantno vrijeđanje, svih ovih godina!? – rekao je kapetan Dubrovnika Maro Debelić pa dodao:

– Pogledajte što su radili, tuču na terenu, skandal! Policija će doći, svi će doći. Ovo je bruka! Ovo je sramota dubrovačkog sporta! Što više reći? Momci koji se trude tu, koji godinu dana nisu plaću primili, koji ostavljaju srce, dušu i sve. Da neko ga vrijeđa i ovako se ponaša. Sramota! Institucije, Grad, policija, svi – proradite! Sramota! – rekao je Maro Dabelić.

Nakon svega intervenirala je i policija.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest − devet =