Podijeli

Zastupnici Srpske radikalne stranke su tijekom sjednice srbijanske Skupštine grubo izvrijeđali zastupnicu oporbene Demokratske stranke Aleksandru Jerkov nakon što je spomenula činjenicu da je osuđeni četnik Vojislav Šešelj ratni zločinac i da ako krene razbijati nosove kao što je najavio, neka krene od njezinog.

Nakon tih njezinih riječi kreću vulgarna dobacivanja i prijetnje na koje nitko od prisutnih nije reagirao, uključujući i predsjedavajućeg Veroljuba Arsića. Četnički radikali su zastupnicu Jerkov ‘častili’ riječima poput ‘spodoba’, ‘izdajnik’ i ‘ustaška kurva’.

Kad je u jednom trenutku ostala sama u svojoj klupi, okružili su je članovi Radikalne stranke, (četnici) među kojima su bili i Nataša Jovanović, Aleksandra Belačić i Filip Stojanović, te joj zaprijetili da se pripazi.

– Rekli su mi da možda sama razbijem njušku sljedećih dana i da se pripazim. Tijekom cijele sjednice, na svakih pet minuta su mi dobacivali, vrijeđali me, a zastupnik Damjanović je u jednom trenutku i zapjevao ‘ustaška kurva’, rekla je Jerkov.

No, to nije bilo sve. Kad se vratila s pauze, na klupi ju je dočekala rukom pisana poruka ‘kurvo ustaška’.

I.V.


Podijeli

8 KOMENTARI

  1. Čestitam svim pravim ljudima, koji postupaju kao ova žena – istinska zastupnica u parlamentu, koja je uistinu ostvarila svoja ženska prava da bude hrabra, istinitoljubna i moralna, dajući svoj doprinos za svijetski mir i dobro cijelog čovječanstva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + pet =