Zastrašujuć video: Vozač Honde ostao zaglavljen na pokretnom mostu taman kad se otvarao! Operatorica mosta rekla istražiteljima da nije vidjela vozilo dok se pokretni most nije zatvorio.

Postaja kaže da je operatorica mosta rekla istražiteljima da nije vidjela vozilo dok se pokretni most nije zatvorio. Kasnije je otpuštena zbog 'kršenja pravila'...

Podijeli

FOTO-screenshot

Ako ste ikada imali noćne more o otvaranju pokretnog mosta dok ste bili na njemu, možda biste željeli odvratiti pogled jer se pojavio video o incidentu koji se dogodio na mostu Ocean Avenue u Lantani na Floridi prošlog listopada…

Videozapis prikazuje biciklista i Hondu Acord kako putuju preko mosta dok se ulazna vrata spuštaju u daljini. Ista stvar se očito događa na drugom kraju mosta, zbog čega vozač Honde staje. Dok biciklist uspijeva sići s mosta, Accord je očito zarobljen.

Stvari ubrzo postaju zastrašujuće jer se most počinje podizati i to gura Hondu u fiksni dio mosta, dok se stražnji dio automobila podiže i ostavlja vozača u nesigurnom položaju.

Kako se Accord naginje više od 45 stupnjeva, vozač otvara vrata i sprema se skočiti na sigurno. Međutim, most počinje gurati Accord naprijed i to tjera vozača da ponovno razmisli o skakanju. Umjesto toga, on se vraća u automobil i pritišće papučicu gasa.

Automobil na kraju sklizne niz most i vozač ubrzava, a stražnji kraj udara u razmak između fiksnih i pokretnih dijelova mosta, što vozaču omogućuje siguran izlaz. Postaja kaže da je operatorica mosta rekla istražiteljima da nije vidjela vozilo dok se pokretni most nije zatvorio. Kasnije je otpuštena zbog ‘kršenja pravila’.

H.H.


Podijeli