ZAŠTO BIH DANAS DA SAM AMERIKANAC GLASAO ZA TRUMPA

Trump je vratio američku ekonomiju na zdrave temelje...

Podijeli

Ne mogu se načuditi pristranosti pojedinih medija u Hrvatskoj koji već od početka njegegog mandata kritiziraju Donalda Trumpa na svaku njegovu izgovorenu riječ…

Ta pristranost posljednjih je tjedana, kako su se pribrižavali današnji izbori u SAD-u, poprimila fanatične razmjere u kojima se pobjeda Trumpa prikazuje kao poraz svjetske demokracije i gašenje globalnih ljudskih sloboda.

Je li tome baš tako?

Trumpovi protivnici uspoređuju današnju podijeljenu Ameriku sa Amerikom iz vremena rata u Vijetnamu, kada su na tisuće mladih ljudi prosvjedovale zbog tog rata.

I dok su tadašnji prosvjedi bili usmjereni protiv slanja američke mladosti u prašume jugoistočne Azije, danas je američko društvo podijeljeno na valu protupolicijskih prosvjeda koji su se izrodili u val demonstracija neoliberalnog karaktera, u kojima se čak i revidira američka povijest, a velikom dijelu Amerikanaca nameće globalistički svjetonazor koji je njima posve stran.

Pri tome se sustavno prešućuje da je upravo Trump prvi američki predsjednik u dugo vremena koji nije započeo neki novi rat.

Nadalje, Trump je vratio američku ekonomiju na zdrave temelje, velikim dijelom i stoga jer je nastupio kao dobar posrednik između američkih radnika i poslodavaca, a učinio je puno i na vraćanju američke proizvodnje na tlo SAD-a.

Trump ima jasne (i cinične) stavove prema globalnoj “pandemiji” SJW (Social Justice Warrior) pokreta, neoliberalne propagande koja pod krinkom borbe za prava “ranjivih” skupina želi nametnuti razne liberalne ideologije, primjerice rodnu, po kojoj muško nije muško, žensko nije žensko, a dijete može biti što god hoće i ako treba pumpat ćemo ga/nju hormonima i staviti pod nož sa 13 godina da mu/njoj damo spol po “novom normalnom”.

Mogao bih još dugo nabrajati svoje razloge, ali ako je ovakav Trump prijetnja “svjetskoj slobodi”, ja bih mu, da sam Amerikanac, odmah dao svoj glas, napisao je,

Herman Vukušić


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here