(VIDEO) ZAŠTITIMO HRVATSKU OD OVAKVE NISKOSTI I PONIŽENJA!! OVO JE HRVATSKA NACIONALNA SRAMOTA!!

MOŽDA JE VAŽNIJA SISA IZ KOJE SE SISA, NEGO HRVATSKI NACIONALNI INTERES?...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

screenshot
ZAŠTITIMO HRVATSKU OD OVAKVE NISKOSTI I PONIŽENJA!! OVO JE HRVATSKA NACIONALNA SRAMOTA!!…
Dok Fahreta Jahić-Brena-arlauče usred Zagreba da je jugoslovenka a u deliriju urla uglas s njom oko 15 tisuća sljedbenika te iste ex jugoslavije, brena koja u dva dan punI zagrebačku zagrebačku arenu zagovornicima ex jugoslavije, ni jedan demokršćanin, političar, pravaš, braniteljske udruge koje predstavljaju hrvatske branitelje koji su se borili protiv agresorske jugoslavenske narodne armije u hrvatskom obrambenom ratu, nije ni riječi rekao…Ni jedan predsjednički kandidat koji zagovara velikosrpsku jugoslavensku agresiju na Hrvatsku ni slova. Milan Bandić je dočekuje kao princezu.
IMA LI HRVATSKA I HRVATI I MALO SRAMA ILI GDJE JE NESTAO HRVATSKI POBJEDNIČKI PONOS?…VIDEO
No, što je tu je, dok se neki naši izvođači hrvatskih pjesama, posebno domoljubnih , šikaniraju i nemaju pravo pristupa, recimo pulskoj areni, Fahreta i nadalje žari i pali i propagira “jugoslovenstvo”, zamislite samo,  usred Zagreba, koji je u srpskoj agresiji dao najveći broj sinova i kćeri na oltar domovine, koji su ubijani na najmonstruoznije načine, mučeni, zatvarani u srpske koncentracijske logore, žene i muškarci ponižavani silovanjima, ubijani u logorima, koji i danas, oni preživjeli, nose najteže traume iz obrambenog Domovinskog rata i srpske agresije, ova pevaljka se grlato trudi da usred Zagreba osvježi sjećanje na njeno ali i mnogih dvoličnih hrvata zadovoljstvo.
Nitko se ne protivi i to je znak odobravanja da se u Zagrebu vijore zastave pokojne jugoslavije koje su u EU deklaracijom EU zabranili, a Hrvatska je članica te iste tvorevine i ne pridržava se onog što joj je osnovna zadaća. Totalitarni režimi u koje spada režim ex jugoslavije , tada na čelu sa jednim od najvećih svjetskih komunističkih zločinaca , koji je ubijao Hrvate gdje je stigao i komunističko-diktatorskim režimom uradio najveći pokolj Hrvata od Bleiburga pa sve do Dubrovnika, Širokog Brijega i duž cijele Dalmacije i Hrvatske, gdje se nalazi na stotine masovnih grobnica i jama u koje su hrvati pobacani, samo zato jer su bili Hrvati i ništa drugo.
Danas usred Zagreba se ori pjesma i veliča se ista ta ex jugoslavija koju arlauče Titova ikona Fahreta Jahtić,poznatija kao “lepa brena”. Da bi sve bilo još žalosnije, uz tu pevaljku i jugoslovenku istu tu pjesmu arlauču u deliriju zagovarači nikad prežaljene im ex juge, njih oko 12-ak tisuća, dva dana za redom. Nije li zabranjeno isticanje ove komunističke zastave koja se u deliriju diže u zrak na tu pjesmu koju već davno potrošena brena doziva sa bine na kojoj je , naravno velika zvijezda iz koje se brena spušta kao cirkusantski klaunovi nekada.
Ni jedna braniteljska udruga od njih nekoliko stotina nije se usprotivila ovom sramotnom događanju usred Hrvatske koji u korijenu vrijeđa osjećaje svih Hrvatica i Hrvata, a posebice one koji su se borili protiv ove ex jugoslavije i srpskog agresora koji se borio pod tom istom zastavom uništavajući sve hrvatsko pred sobom , i to sve na Hrvatskom teritoriju u vječitoj srbijanskoj težnji prema stvaranju nekakve velike srbije.
Bože nas sačuvaj od nas samih i od svih hrvatskih juda koji uživaju u ovom jugoslavenskom deliriju koji brena na jako dobro “isplaniran način buba” usred Zagreba i još je tamo raširenih ruku čeka i gradonačelnik Milan Bandić koji sa njom provodi vrijeme da joj slučajno ne bi bilo dosadno. Svaka čast Mićo.
E, pa Bandiću , gradonačelniče glavnog grada države Hrvatske koji je slobodan, ali ne od nikakvih partizana i jugoslovena koji su rabili istu zastavu kojom se maše u Areni usred Zagreba, već isključivo i samo od hrvatskih branitelja i hrvatskih domoljuba.A sve te puste i otužne braniteljske udruge , koje , neki od njih, sisaju dvije sise, mogu se pokriti klempavim ušima po glavi i proglasiti “poraz u miru”, koji su svojom hrabrošću stekli slobodnu Hrvatsku u obrambenom Domovinskom ratu, ali ne da nam netko ponovo maše tom totalitarističkom zastavom za crvenom i krvavom zvijezdom od koje su ginuli , masakrirani, silovani, zaklani, obješeni oštrom žicom, njihovi suborci u Dane ponosa i slave.
E- pa dobar tek tebi Milane, svim braniteljskim udrugama, nihovim predstavnicima (čast iznimkama!)  i tvojoj “omiljenoj” jugoslovenki Fahreti. Živili. Nakon cajkaškog derneka u zagrebačkoj Areni,mogli bi svi zajedno pogledati “kultnu srpsku seriju”selo gori a baba se češlja…Možda vam se i ona dopadne.Možete za utjehu sebi i takvima zajedno sa onim deliričnim “pevačima”i zombijima zapjevati poneku iz repertoara jugonostalgičara kojih je , po svemu sudeći mnogo više u Hrvatskoj nego što se to isprva učinilo….Upitajte vi predstavnici tih braniteljskih udruga svoje poslodavce i financijere , smijete li možda dati neko priopćenje, ali pazite samo da se brena, mićo i poneki ministar ne uvrijede, jer bi mogli ostati bez dobrih zalogaja i prostora koje ste dobili, “onako”, tako da budete “poslušniji” i da guknete samo onda kad to politički moćnici od vas zatraže ,kao što to “radite već dugi niz godina”. (čast iznimkama!) Sramite li se imalo? Što ćete reći svojoj djeci i unucima? Niste smjeli guknuti ni prije nekoliko dana kad vam je predsjednik Saborskog Odbora za ratne veterane pobrisao velikosrpsku agresiju iz Dana sjećanja uz odobravanje vladajućih, ni vi ali ni Hrvatski general i ministar hrvatskih branitelja, za kojeg izgleda nije izvršena velikosrpska agresija na Hrvatsku, kad se čovjek ne buni, ni on, ali se ne buni ni ministar obrane, također general i sudionik obrambenog Domovinskog rata…”Ne bune se ili ne smiju se buniti, nije ista stvar , ali je svakako porazno”da im je zastala knedla u grlu, jer politika će ih “samljeti ako guknu”!?.
S TOGA SE MALO ZAPITAJTE VI PREDVODNICI;  ZAPITAJTE SE PRED OGLEDALOMIMA LI HRVATSKA I HRVATI I MALO SRAMA ILI GDJE JE NESTAO VAŠ I HRVATSKI POBJEDNIČKI PONOS, GDJE SU NESTALI DANI PONOSA I SLAVE NA KOJE SE OVIH DANA PROZIVA TEK NEKOLICINA PREDSJEDNIČKIH KANDIDATA, KOJI SU REDOM ZABORAVILI DA JE NESTALA VELIKOSRPSKA AGRESIJA IZ DVIJE DEFINICIJE KOJE SU PROŠLE U SABORU JER JE ČETNIK VUČIĆ TAKO NALOŽIO?!…TKO ZNA, MOŽDA SU VAŽNIJE SISE IZ KOJIH SISATE NEGO HRVATSKI NACIONALNI IDENTITET I SAMOSTALNA I NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA ZA KOJU STE SE KRVAVO BORILI!?…MOŽDA JE VAŽNIJA SISA IZ KOJE SE SISA, NEGO HRVATSKI NACIONALNI INTERES?…DOBRO PAZITE ŠTO ĆE VAM ODGOVORITI ČOVJEK IZ OGLEDALA!?…VIDEO
Zato apeliram na sve vas i molim ponizno da se probudite iz nametnutog vam sna a da toga niste ni svjesni – ZAŠTITIMO HRVATSKU OD OVAKVE NISKOSTI I PONIŽENJA!! OVO JE HRVATSKA NACIONALNA SRAMOTA!!…
MALI PODSJETNIK ZA ZABORAVNE-POGLEDAJTE VIDEO

M.M.Viribus Unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

  1. Svi vi nazovi Hrvati, ‘cenjeni slušaoci i gledaoci’ četnikuše RUŽNE BRENE, selite preko Drine i ne vraćajte se. Vodite sa sobom i izdajničku vladu, posebno Bandića. Neka vas vaša bratija sve odreda siluje i učini vam ono što su uradili nedužnim junačkim sinovima i kćerima tijekom agresorskoga rata. Sram vas bilo! Zbog takvih izroda i Juda ispaštaju pravi hrvatski domoljubi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest + osam =