ZAPALJENA HRVATSKA ZASTAVA! Pogledajte što je učinio mladić iz Petrinje! Reagirala i policija!

Kako je utvrđeno kriminalističkim istraživanjem, osumnjičeni 25-godišnjak je u dvorištu kuće u Vinogradskoj ulici u Petrinji zapalio zastavu Republike Hrvatske...

Podijeli

U noći sa subote na nedjelju, 17./18. listopada u Petrinji je zapaljena zastava Republike Hrvatske, javljaju iz Policijske upravo sisačko-moslavačke…

Kako je utvrđeno kriminalističkim istraživanjem, osumnjičeni 25-godišnjak je u dvorištu kuće u Vinogradskoj ulici u Petrinji zapalio zastavu Republike Hrvatske.

Policijski službenici Policijske postaje Petrinja podnijeli su kaznenu prijavu protiv osumnjičenog zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo povrede ugleda Republike Hrvatske, izvijestili su iz policije.

Važno je napomenuti kako upravo na području Petrinje hrvatska vojska održava vježbe. Svjedoči tome i video koji je dobio veliku pažnju na društvenim mrežama. Korisnica Facebooka-a objavila je snimku hrvatskih vojnika kako se u formaciji kreću cestom iz sveg srca uzvikujući ime heroja obrane Vukovara i Domovinskog rata Blage Zadre. Nakon što su nekoliko puta uzviknuli njegovo ime krenuli su iz sveg glasa pjevati pjesme Vukovaru i  Blagi Zadri.

G.S.


Podijeli

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here