Zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar, dr. Edi Karuc: Jedan od ozlijeđenih mladića preminuo, drugi kritično…

Neslužbeno se doznaje da su dvojica stradalih mladića iz Turnja, a druga dvojica iz Zadra...

Podijeli

 Sinoć u 23.15 sati na Liburnskoj obali dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo koje je sletjelo u more…

Liječnici zadarske Opće bolnice nisi uspjeli spasiti život jednog od trojice stradalih mladića koji su dovezeni nakon noćašnje prometne nesreće, drugi je u kritičnom stanju, a treći je zadobio lakše ozljede i bit će pušten kući, potvrdio je u utorak ravnatelj te bolnice Edi Karuc…

“Sinoć smo oko ponoći u naš hitni prijem primili trojicu mladića. Nažalost, jednom nismo mogli pomoći, drugi je teško ozlijeđen, a treći je zadobio samo lakše ozljede i danas ćemo ga otpustiti iz bolnice. Trenutno stanje teže ozlijeđenog mladića je kritično, na respiratoru je u jedinici intenzivnog liječenja i još uvijek je nestabilan”, rekao je Karuc Hini.

U nesreći koja se u ponedjeljak navečer oko 23.15 sati dogodila u gradskoj luci, na Liburnskoj obali, prilikom slijetanja vozila u more stradala su četiri mladića – dva su poginula, a dvojica su ozlijeđena, izvijestila je policija.

U tragičnoj nesreći 20-godišnji vozač i 17-godišnji suvozač su poginuli, 22-godišnjak se uz lakše ozlijede uspio sam izvući iz automobila, a drugi 17-godišnjak je u teškom stanju i kritično je.

Neslužbeno se doznaje da su dvojica stradalih mladića iz Turnja, a druga dvojica iz Zadra.H

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here