ZAGREB Najbolje kobasice i sarma na Adventu ponovno u Ličkoj kući!…Ličkim specijalitetima nitko nemože odoljeti!…

Adventska gastro ponuda temelji se na bogatoj ponudi prave zimske hrane- kobasica,  kiselog zelja i kuhanog vina, ali Zagrepčani i turisti već dobro znaju da nisu sve kobasice iste. Upravo zato, Lička kuća osvojila je domaću publiku, ali i sve veći broj posjetitelja iz cijele Hrvatske kao i inozemnih turista...

LIČKA SARMA-FOTO-Braniteljski portal
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

„Život je prekratak da bi pili lošu rakiju i jeli loše kobase“. Slogan je to Ličke kuće, koja je i ove godine u središtu adventske ponude grada Zagreba.To je i slogan gostiju Ličke kuće, jer upravo je slamom pokrivena kućica u Gajevoj jedna od najposjećenih lokacija zagrebačkog Adventa!… 

Adventska gastro ponuda temelji se na bogatoj ponudi prave zimske hrane- kobasica,  kiselog zelja i kuhanog vina, ali Zagrepčani i turisti već dobro znaju da nisu sve kobasice iste. Upravo zato, Lička kuća osvojila je domaću publiku, ali i sve veći broj posjetitelja iz cijele Hrvatske kao i inozemnih turista.

Pravi znalci obilazak zagrebačkog adventa uvijek završavaju na Ličkoj kući u Gajevoj ulici jer su upoznati s kvalitetom ponude-znaju da ih tamo čekaju svježi domaći proizvodi malih dobavljača- 100% domaće kobasice bez aditiva i konzervansa po izvornoj recepturi koje nose certifikat kvalitete Lika Quality.U Ličkoj kući možete kušati domaću dimljenu ličku kobasicu, ljutu ali i kobasice od jelena i vepra.

Osmišljena s puno ljubavi prema zavičaju i ličkoj hrani, Lička kuća vam u domaćem ambijentu svakodnevno nudi bogat izbor izvornih ličkih proizvoda:domaće kobasice, najfinije ličko kiselo zelje,sarma i kuhani lički krumpir, tradicionalni grah s kobasicom, svježe pečene ličke pole i nezaobilazni sendvič s buncekom- Buncek To Go!Za one koji na adventu traže nešto slatko, tu su i tradicionalni Božićni i blagdanski kolači- mirisna orahnjača i makovnjača.

Ličku kuću možete pronaći sve do 7. siječnja na samom početku Gajeve ulice – ispred hotela Dubrovnik – i osjetiti jedinstvene mirise i okuse Like.

Bilo da ste nostalgični, nedostaje vam Lika ili ste samo ogladnjeli šetajući adventskim Zagrebom, Lička kuća  je prava adresa za vas.

Kompletan jelovnik Ličke kućepotražite na internetskoj stranicilickakuca.com.

M.M. Viribus Unitis

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest − 9 =