Za ne povjerovati!Sramotno, ponižavajuće i kažnjivo!Nezakonit i skandalozan odnos prema glavnom državnom obilježju na ulazu u JU NP Krka !…

Foto -čitatelj Braniteljskog portala
Podijeli

Sramotno, ponižavajuće, nezamislivo i kažnjivo!

Ovako užasno izgleda potpuno neupotrebljiva, vremenom i nebrigom nadležnih potpuno uništena Hrvatska zastava pored ulaza u Nacionalni park Krka, kolni ulaz Lozovac, posjet Skradinskom buku, snimak od jutros 15. rujan 2020 godine…

Sramotan, nezakonit i skandalozan odnos prema glavnom državnom obilježju na ulazu u JU NP Krka !…

O čemu uopće razmišljaju odgovorni i oni koji vode JU NP Krka, kad im pred nosom na ulazu (op”pa cirka 30-45 metara)od samog ulaza u NP Krka vijori neprepoznatljiva i potpuno neupotrebljiva do neprepoznatljivosti pokidana Hrvatska zastava za koju se devedesetih žestoko ginulo u obrani od srbočetničke agresije. Ginuli su mahom najbolji sinovi i kćeri da bi imali svoju državu, a svi jako dobro znademo da svaka država ima svoje glavno obilježje, a to je upravo ova na fotografijama rastrgana zastava koja je ovako, po svemu sudeći dužim vremenom i uništena te kao takova nije zasmetala glavnim šefovima i djelatnicima u JU NP Krka, pod čiju ingerenciju navodno spada i ovaj dio NP Krka.Ukoliko i nije na samom zemljištu ili području koje spada pod samu ingerenciju JU NP Krka, ali je uz sami kolni ulaz Lozovac, pitanje je gdje je profesionalna i građanska obveza i dužnost istih, (to su morali prijaviti nadležnima!)jer ovakva zastava i te kako remeti ugled samog JU NP Krka.(sic!)

Jesmo li za ovo ginuli u domovinskom ratu. NISMO!

Ovakav odnos prema svom glavnom nacionalnom simbolu u uljuđenim državama bi odmah bio do te mjere kažnjiv, da bi se odgovorne odmah maknulo sa njihovih položaja, jer isti ne drže do svoje države ni svoje zastave, a što je jasno vidljivo iz ovih fotografija koje nam je poslao čitatelj. Tu ne bi bilo dvojbe da je Hrvatska “normalna država” sa dobro i uredno reguliranim odgovornostima i ustavnim zakonima o grbu, zastavi i predsjedničkoj Lenti, koji su samo “mrtvo slovo na papiru”. Nadajući se kako će odgovorni za ovu nemilu i horor scenu na ulazu u NP Krka koji posjeti na stotine tisuća turista iz svih država svijeta, napokon nekom položiti račune. Što reći na ovakav nemar- već se zapitati, tko postavlja osobe na odgovorna mjesta, posebno u JU NP Krka gdje je na jako suspektan način primljena ravnateljica tog nacionalnog parka, pod čiju bi ingerenciju navodno trebala spadati i ova Hrvatska zastava.

Koliko li je samo fotografija otišlo u svijet od desetaka tisuća turista sa ovakvom zastavom i ovim nemarom, jako je teško reći , ali je za pretpostaviti da je to ogroman broj fotografija…Kako su mnogobrojni turisti prokomentirali ovakvu zastavu na ulazu u JU NP Krka, možemo pretpostaviti. Zasigurno nisu lijepo.Zamislite samo, nacionalna zastava i nacionalni park. Koje li razlike? A možda i nema neke, tko to zna?

Jako je zanimljivo to da ovakvu nakaradno pokidanu zastavu nitko od odgovornih ili drugih nije primjetio. A da je kojim slučajem na istom mjestu obješena ratna zastava HOS-a, na noge bi skočila cijela hrvatska falanga neoliberalnih ljevičara zaduženih za antihrvatsku propagandu i deratizaciju Hrvata. Svi “dušebrižnici” o tobožnjoj brizi da “sve bude u redu”.Ali kad je Hrvatska državna zastava u pitanju, baš nekog boli briga. Nema problema , neka stoji ovakva, jer u stvari ovako derutna zastava možda i je pravi prikaz Hrvatske nebrige i svih onih koji su Hrvatsku naučili derati kao janjca za ražanj.

Sudeći po fotografijama , ova zastava stoji ovakva mjesecima, ali nikako ne bi valjalo da se sad ova derutna zastava promijeni bez sankcija za odgovorne, jer ovo je skandal nacionalnih razmjera.

U pitanju je  masovno posjećen jedan od Nacionalnih parkova koji nas na ovakav grozomoran, nemaran i maćehinski odnos prema svom svetom simbolu jako loše reklamira i prezentira u svijetu. Samo po sebi postavlja se pitanje; kakav je tek odnos prema resursima u NP Krka, kad je odnos prema nacionalnom simbolu koji se nalazi na kolnom ulazu Lozovac koji “pripada kontaktnoj zoni NP Krka” ovakav.  Sramotno i ponižavajuće i zbog ovog netko , a to su navodno” odgovorni u NP Krka” MORAJU odgovarati!Gdje su Turističke zajednice, komunalni redari i svi ostali zaduženi za upravo ovakve pojave koje remete nacionalni ponos. U ovom je slučaju potpuno zakazala građanska obveza i odgovornosti neprijavljivanja ovog rugla kojim je Hrvatski nacionalni simbol u ovako derutnom stanju sramotno izvrgnut domaćoj i svjetskoj javnosti.

-SKANDALOZNO: “Nova ravnateljica NP Krka Nella Slavica nije magistra ekonomije”…

Hoće li se o ovom nemilom događaju javno oglasiti Predsjednik Sabora Jandroković koji tamo negdje u blizini JU NP Krka navodno ima “svoj” kutak za trenutak. Ili možda Predsjednik Vlade Andrej Plenković koji nije ni pisnuo o  navodno plagiranoj koncepciji ravnateljice NP Krka, o  čemu se javno pisalo i na raznim televizijama govorilo, a da nitko to nije demantirao, kao ni sama Ravnateljica JU NP Krka ni njen šef Ćorić, koji je po svemu sudeći, a kako mediji javljaju, “u nekakvim navodnim novim aferama”?https://www.braniteljski-portal.com/foto-video-sto-ce-na-ovo-reci-vjerodostojnihdz-ov-ministar-coric-dr-sc-ljiljana-zmijanovic-otkrila-da-je-nova-ravnateljica-np-krka-nella-slavica-prepisala-program-iz-starih-akata

Jesmo li za ovo ginuli u domovinskom ratu. NISMO!

Kakav to Hrvat trebaš biti pa da ti ovakva nacionalna zastava ne zasmeta, da ti ne “ubode oči”i izazove gnušanje u duši, pa da se ne potrudiš da se podigne nova koja košta par sto kuna, bilo to područje kolnog ulaza Lozovac koji pripada kontaktnoj zoni NP Krka… Bili to šefovi JU NP Krka ili netko drugi,(recimo “sic-vlasnica hotela) a da je građanin Hrvatske ili netko tko na ovaj ili onaj način simpatizira našu državu?Najsvetiji simbol naše države ne smije ovako izgledati pa makar gazda bio i mrzitelj Hrvatske! Za ovu nebrigu o nacionalnom simbolu postoji zakon koji se u ovom slučaju mora ispoštovati.

NE-za ovakvu se zastavu hrvatski branitelji nisu borili i ginuli u domovinskom ratu!

Sve foto za Braniteljski portal-Čitatelj!Jesmo li za ovo ginuli u domovinskom ratu. NISMO!

Podijeli