VUKOVAR: Još traje potraga za napadačima koji su pretukli 20-godišnjaka……

Podijeli

VUKOVAR – Policija je izvijestila o incidentu koji se zbio u nedjelju navečer, kada je u središtu Vukovara napadnut i pretučen 20-godišnjak. Napad se dogodio kod stambene zgrade u Strossmayerovoj ulici. “Više osoba napalo je i ozlijedilo 20-godišnjaka iz Vukovara. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj županijskoj bolnici Vukovar i bolnici hrvatskih veterana”, naveli su iz policije.

Iz PU Vukovarsko – srijemske županije izvjestili o najnovijim informacijama vezanim za fizički napad na 20-godišnjeg Vukovarca koji se dogodio u nedjelju, oko 23 sata, u središtu Vukovara. Njega su tada, kako je reko, napala dvojica maskiranih napadača. „Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom iz Klise utvrđena je sumnja kako je u kasnim večernjim satima 24. studenog, kod stambene zgrade u Vukovaru, u Strossmayerovoj ulici, fizički napao i ozlijedio 20-godišnjaka iz Vukovara.

-(FOTO) PREŠUĆEN BRUTALAN NAPAD U VUKOVARU! Mladića pretukla dvojica maskiranih napadača…Tomislav Josić-u ovom je slučaju napad Srba na Hrvata…

Napadnuti mladić, neslužbeno, “lakše je ozlijeđen” iako je, prema pisanju jednog portala, kazao da su ga dva maskirana napadača nekoliko minuta tukla metalnim šipkama, zbog čega ima podljeve i modrice po cijelom tijelu te posjeklinu na glavi koju su liječnici morali šivati. Navodno je napad prekinuo jedan prolaznik. Prema istom izvoru, sumnja se na međunacionalni sukob, no u policiji se službeno o tome jučer, dok je trajala istraga, nisu izjašnjavali, donosi glas-slavonije.

S.B.


Vezane vijesti; 

(FOTO) PREŠUĆEN BRUTALAN NAPAD U VUKOVARU! Mladića pretukla dvojica maskiranih napadača…Tomislav Josić-u ovom je slučaju napad Srba na Hrvata…


Podijeli