Vučić formalno osudio incident gaženja Hrvatskog stijega, ALI ponovo i uporno laže…

Naime, Vučić ponovo laže i obmanjuje jer se u hrvatskoj za vrijeme njegovog posjeta nije dogodilo ništa što bi ičim moglo poremetiti njegov boravak u Hrvatskoj u kojoj je bio ugošćen na najvišoj razini sigurnosti...

U laži su kratke noge
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić formalno je osudio incident Vojislava Šešelja i nazvao ga nedopustivim, rekavši kako “žali zbog odluke službenog Zagreba da povuče izaslanstvo Hrvatskog sabora na čelu s predsjednikom Gordanom Jandrokovićem”, koje je ranije u srijedu zbog tog incidenta prekinulo službeni posjet Srbiji.

“Sve što se danas dogodilo je izuzetno štetno za Srbiju. Kao predsjednik Republike Srbije osuđujem svaku vrstu nasilja i svaku vrstu prijetnji, gaženje i paljenje hrvatske ili bilo koje zastave suverene zemlje, kazao je. Ovakve stvari su nedopustive i ovo je jako loša poruka koju mi kao narod šaljemo”, rekao je Vučić u razgovoru za Radio televiziju Srbije (RTS), komentirajući gaženje hrvatske zastave i incident zbog kojeg je prekinut služebni posjet predsjednika Hrvatskog sabora Jandrokovića.

Dopustili su ali Vučić to prešućuje

“Mi nikada nećemo dopustiti da netko sa strane ugrozi bilo koga od naših gostiju, ali kako da reagirate kada su u pitanju narodni zastupnici, to je veoma teško”, rekao je Vučić, naglasivši kako nema odgovor zašto se to dogodilo.

OTVORENO PISMO Predsjednici Republike Hrvatske: Zašto baš sada poziv Vučiću za posjet Hrvatskoj?

Vučić je podsjetio na “paljenje srpskih zastava i incidente” koji su prethodili njegovom nedavnom dolasku u Hrvatsku i prosvjede tijekom posjeta, rekavši kako žali zbog odluke službenog Zagreba da danas povuče izaslanstvo Sabora iz Beograda.

Nitko nije palio srpske zastave niti je itko Vučiću naudio.

Naime, Vučić ponovo laže i obmanjuje jer se u hrvatskoj za vrijeme njegovog posjeta nije dogodilo ništa što bi ičim moglo poremetiti njegov boravak u Hrvatskoj u kojoj je bio ugošćen na najvišoj razini sigurnosti, koju on “namjerno nije osigurao” kap predsjednik države koja “ozbilno misli” te je ponovo lažući pokazao svoje pravo lice. Nisu se palile srpske zastave a nije ga nitko ničim ugrozio, osim što su mu kulturno postavljena pitanja kao predstavniku zemlje koja je izvršila agresiju na Hrvatsku, koje je i on bio sudionikom.

OTVORENO PISMO Predsjednici Republike Hrvatske: Zašto baš sada poziv Vučiću za posjet Hrvatskoj?

G.S.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

9 KOMENTARI

 1. Već dugo se mi ne ponašamo kao suverena zemlja
  i umjesto da naša vlada odmah povuče veleposlanika oni bajaju o tobože nekakvom prijateljstvu,prijatelji si to ne rade i briga me za interesne skupine,gospodarstvenike,njihov rizik
  trebali su paziti s kim tikve sade,ponos nacije je ispred njih.Dosta više toga kukavnog prenemaganja

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest − 3 =