VRO Oluja: KRATKI FILM OD KOJEG SE I DANAS SRPSKOM AGRESORU LEDI KRV U ŽILAMA…Mislili su neki već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti…Ali dogodila se VRO OLUJA.

Nakon prvog prikazivanja ovog kratkog i sažetog filma, srbi su se do te mjere bunili , ali i bojali do te mjere da su počeli pripremati kofere za daljnje bježanje...Mislili su neki već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti....Ali dogodila se VRO OLUJA...

Podijeli

Video koji prikazuje sve važne taktičko tehničke manevre hrvatskih ratnih obrambenih snaga kojima su hrvatske snage i njihovi zapovijednici nadmudrili srpskog, četničkog i jugofašističkog JNA agresora te ga u konačnici sjajno izvedenom VRA Oluja stjerali u mišju rupu ili još bolje rečeno, za navijeke im prekinuo te njihove “vekovne” težnje za velikom srbijom i oduzimanjem hrvatskog teritorija.

Nakon prvog prikazivanja ovog kratkog i sažetog filma, srbi su se do te mjere bunili , ali i bojali do te mjere da su počeli pripremati kofere za daljnje bježanje, niti ne shvaćajući da su potučeni od hrvatskih branitelja i da je već davno rat skončan u korist napadnutog i nevinog hrvatskog naroda, koji na samom početnu srpske agresije nie raspolagao nikakvim naoružanjem i bili su skoro goloruki, ali su također zahvaljujući hrvatskim mudrim vođama i braniteljima se dokopali upravo srpskog naoružanja i doslovce srpskog agresora potukli s njegovim oružjem, jer je hrvatskoj, upravo zahvaljujući nekim danas “rado i svugdje viđenim i dobrodošlim ” građanima Hrvatske i EU bio uveden embargo na uvoz naoružanja i pravo na obranu od srpske i jugokomunističke jnabrutalne agresije.

Mislili su neki već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti….Ali dogodila se VRO OLUJA.

POGLEDAJTE VIDEO-VRO Oluja

POSLUŠAJTE povijesni državnički govor Franje Tuđmana prigodom prve obljetnice Oluje 05.08.1996…Ovakav govor se nikada ne čuje u Kninu 5.kolovoza pa tako ni danas,5 kolovoza 2022 godine…

Uredio / M.M. Viribus unitis

Braniteljski portal

VEZANE VIJESTI

Gdje ste bili kad su se u Kninu progonili hrvatski generali? Evo kako je počeo prvi mimohod hrvatskih branitelja u Kninu.


Podijeli