Vraća se na mjesto zločina: U mjestu Hrtkovci simbolu stradanja srijemskih Hrvata osvanuo neonski natpis ‘Kuća Vojislava Šešelja’

Policija je 6. svibnja 2018. godine blokadama cesta spriječila Šešelja i radikale da se okupe u Hrtkovcima u povodu obljetnice mitinga održanog 1991...

Šešeljeva kuća
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Srpska radikalna stranka (SRS) haškog osuđenika Vojislava Šešelja namjerava u subotu prijepodne održati deseti „Otadžbinski kongres“ u Hrtkovcima, mjestu koje je postalo simbolom protjerivanja i stradanja srijemskih Hrvata početkom 1990-ih, a na zahtjeve da se taj skup zabrani za sada nema službenih reagiranja…
Pitanje je hoće li na ovu provokaciju srpskog radikala i četnika, osuđenog ratnog zločinca reagirati hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova.
Vođa četnika Vojislav Šešelj nedavno je donio odluke da kupi kuću u Hrtkovcima, mjestu gdje je prema presudi Haškog tribunala činio ratne zločine.
Naime, Šešelj je na kuću postavio znak Srpske radikalne stranke, ali i znak “Kuća Vojislava Šešelja”, koji, vjrovali ili ne, svijetli po cijele noći!
Šešeljeva kuća – Hrtkovci

Na pitanje alo.rs zašto je postavio natpis na kući, Šešelj je odgovorio;

– Pa da se zna, da ljudi ne zalutaju kada traže,odgovorio je ovaj notorni četnik i ratni zločinac.

Šešelj, Dačić i Palma koji će šešelju kupiti bijelu tehniku za kuću-Četnik palma inače je veliki prijatelj Milana Bandića ZG Gradonačelnika za kojeg Bandić kaže da je on pravi čovjek.

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

10 KOMENTARI

 1. Zolja dvi i ožeži. Ili smo izgubili muda. Znači vi iz okolnih mista to rješite, ili šutite. Pun kurac više internet kukanja. Di su muda gospodo kolege branitelji? Čekate Mup- Sup kojim zapovidaju Udbaši i Kosovci? Ili na one iz frankfurt bojne?

 2. Zolja dvi i ožeži. Ili smo izgubili muda. Znači vi iz okolnih mista to rješite, ili šutite. Pun kurac više internet kukanja. Di su muda gospodo kolege branitelji? Čekate Mup- Sup kojim zapovidaju Udbaši i Kosovci? Ili na one iz frankfurt bojne?

 3. Zolja dvi i ožeži. Ili smo izgubili muda. Znači vi iz okolnih mista to rješite, ili šutite. Pun kurac više internet kukanja. Di su muda gospodo kolege branitelji? Čekate Mup- Sup kojim zapovidaju Udbaši i Kosovci? Ili na one iz frankfurt bojne?

 4. Zolja dvi i ožeži. Ili smo izgubili muda. Znači vi iz okolnih mista to rješite, ili šutite. Pun kurac više internet kukanja. Di su muda gospodo kolege branitelji? Čekate Mup- Sup kojim zapovidaju Udbaši i Kosovci? Ili na one iz frankfurt bojne?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva + sedamnaest =