“Radio Drava vlasnika Damira Polančeca”: Izbacili pjesme Tonya Cetinskog iz programa!…Cetinski se javno zalaže protiv cijepljenja…

"Vlasnik Radio Drave Damir Polančec"...

Podijeli

Koprivnička Radio Drava (gradski radio), čiji je vlasnik Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade RH, iz svoga je programa izbacila pjesme Tonya Cetinskog!

Ne žele više emitirati njegove pjesme iz razloga što se javno zalaže protiv cijepljenja, odnosno, kako su istaknuli, jednog od najopasnijih pokreta dežurnih teoretičara zavjere.
„Mi kao privatni, komercijalni radio, koji je pjesme Tonya Cetinskog dosad uredno emitirao i plaćao autorska i glazbena prava, do daljnjeg ćemo obustaviti emitiranje njegovih pjesama“, poručili su te dodali da se „osjećaju iznimno neugodno i nesigurno pokraj ljudi poput Cetinskog.“

Umjesto pjesama ovog pjevača, emitirat će neke nove bendove i pjevače, koji u ovo vrijeme prestanka koncertnih aktivnosti itekako trpe i koji “umiru sto puta dnevno“, naglasili su urednici Radio Drave.

To je vjerojatno prvi puta u slobodnoj, samostalnoj i neovisnoj hrvatskoj državi da su skladbe nekog hrvatskog pjevača javno izbačene iz programa! Naime, neke radio postaje ne emitiraju ni pjesme Marka Perkovića Thompsona, ali ni jedna se time dosad nije „hvalila“ javno!

Cetinski je inače služio vojni rok u Koprivnici, a nakon toga u ovom je gradu godinama održavao i humanitarne nastupe.

 

screenshot

Autor / Mladen Pavković


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here