VIDOVIĆ KRIŠTO: PLENKOVIĆEVI TAJKUNI ME TUŽBAMA POKUŠAVAJU SPRIJEČITI U BORBI PROTIV KORUPCIJE

A raditi za interese građana i štititi državnu imovinu, je za državne moćnike, dakle kleveta, a u demokratskim društvima to je obveza svakog odgovornog političara, kaže Vidović Krišto...

Podijeli

Karolina Vidović Krišto-foto-screenshot

Vidović Krišto na konferenciji za javnost istakla je da je Prvo plinarsko društvo PPD tužilo te da traži odštetu zbog klevete. A kleveta je po današnjim moćnicima Hrvatske, ako postavljate argumentirana pitanja, ako pitate, kako taj PPD zarađuje radeći s HEP-om , a taj HEP radeći s PPD-om generira gubitke, raditi za interese građana i štititi državnu imovinu, je za državne moćnike, dakle kleveta. A u demokratskim društvima to je obveza svakog odgovornog političara, kaže Vidović Krišto.

U Hrvatskoj je danas nepravda postala osnovna metoda koju vladajuće strukture sustavno provode.

Politike vladajućih moćnika u Hrvatskoj izgledaju, otprilike ovako; U ime države kupuju skupo i uzimaju proviziju i to protuzakonitu proviziju, a državno dobro prodaju u bescijenje i uzimaju proviziju. Taj protupravni lopovluk doveo je Hrvatsku u tešku krizu i prouzročio neviđeno raseljavanje naših ljudi, govori Vidović Krišto.

Što je sve rekla Nezavisna saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto , dalje u videu.

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Braniteljskog portala već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**

VEZANE VIJESTI

Antifašizam u Hrvatskoj je farsa, to je pojam koji su komunisti iskoristili da otklone odgovornost za zločine komunizma.Zašto se u Jugoslaviji nije koristio pojam antifašizam? Jer komunistima nije bio potreban, bili su na vlasti!


Podijeli