VIDEO:SRPSKI “KRVAVI PIR”!- ZABORAVLJENI STRAVIČNI SRPSKI ZLOČINI U HRVATSKOJ KOSTAJNICI…

foto-screenshot-srpski agresor pali hrvatsku zastavu uz krvavi pir u Hrvatskoj Kostajnici
Podijeli

foto-screenshot-srpski agresor pali hrvatsku zastavu uz krvavi pir u Hrvatskoj Kostajnici

U znak sjećanja na HRVATSKE POLICAJCE moje prijatelje i sve moje
ratne kolege iz policijskih postaja koji su svoje živote izgubili u Hrvatskoj Kostajnici.
Neka im je vječna slava i hvala. Počivali u miru Božjem, napisao je hrvatski branitelj Ivan Vohrić u svojoj objavi ovog dokumentiranog videa u čast i slavu njegovim kolegama i suborcima, iz kojeg je razvidno tko su zločinci koji ubijaju i pale sve pred sobom u Hrvatskoj Kostajnici…

Upravo zbog facebook grupe i mrežne stranice Skrivena povijest koja objavljuje faktografski točne i istinite događaje hrvatske povijesti, koju je izradio hrvatski branitelj Ivan Vohrić, isti je strašno cenzuriran uz razno razne prijetnje i podmetanja, jer mnogima u Hrvatskoj i Srbiji ne odgovara istina koju Vohrić objavljuje u svojim jako gledanim videima.

Naime, Ivan Vohrić ovakva i slična videa iz starije i nove hrvatske povijesti radi na dosta zastarjeloj tehnologiji pa bi bilo lijepo i humano, ukoliko je netko od čitatelja zainteresiran da Vohriću pripomogne u nabavci novije tehnologije u vidu boljeg kompjutora sa dobrom grafičkom karticom, Ivan bi im bio jako zahvalan, ali i mnogi koji u stotinama tisuća pregleda vide Ivanove uratke.

Ukoliko je netko voljan donirati gospodinu Vohriću kompjutor sa dobrom grafičkom karticom može mu se javiti na broj mobitela ( 097 7587971) ili na email (ivohric@yahoo.com).

Video koji gledate Vohrić je izvukao iz skoro potrošene vrpce (kazete) da bi uradio ovaj video u zahvalu i u sjećanje svojim suborcima koje je srpski agresor masakrirao u Hrvatskoj Kostajnici u paklu Domovinskog rata, gdje je bio i sam Vohrić kao hrvatski branitelj, svjedok vremena i sudionik obrane Hrvatske Kostajnice.


Podijeli