(VIDEO)SKANDALOZNA I HUŠKAČKA IZJAVA SRBINA VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA IZ SNS-a…Hoće li i ovo prešutjeti vodeći hrvatski političari?

Svoju oštru reakciju MORA dati i hrvatska politika, posebice Ministarstvo vanjskih poslova, Predsjednik Vlade i Predsjednica nezavisne države Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović...Ili će sve pobrojeno izostati -poradi "dobrosudsjedskih odnosa"!?...

Podijeli

SKANDALOZNO !..Vladimir Đukanović, glavni ideolog Srpske napredne stranke govori kako mu dolaze informacije iz tzv ex RSK-kao da još živi u tom filmu, te POKOJNE tvorevine, ali zasigurno ovo što on kaže nije slučajnost. Veliki broj ekstremnih srba , četnika, i mnogih koji su sudjelovali u velikosrpskoj i jugofašističkoj jna agresiji na Hrvatsku, nikada neće odustati i pomiriti se s tim da ih je Hrvatska kao agresore sa svojim hrvatskim ratnim snagama pomela sa svih hrvatskih prostora koje su srbi u agresiji na nenaoružan hrvatski narod zaposjeli. Veličanstvenim akcijama hrvatskih ratnih snaga potjerani su tamo u srpski pašaluk odakle su i došli haračiti, ubijati, silovati, likvidirati Hrvate…

No ovaj se još zanosi i mrtav hladan govori da mu stižu informacije iz RSK kao da se tek probudio. No to je ona ista perfidna igra po njihovom učitelju i “ocu srbije” 
Dobrice Ćosića.

-PODSJETNIK ZA VISOKE HRVATSKE DUŽNOSNIKE-Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“…”Laž je u samom biću Srbina”…

Na Faceboku se pojavio video kojeg je objavio Suljo Pilić-pa poslušajte ovog provokatora i lažova kako se koristi riječnikom huškanja i ponovnih buđenja aveti prošlosti, koji su daleko iza Hrvata koji su poodavno već i u NATO-u i Europskoj Uniji. Ovakve likove ne treba uzimati za ozbiljno. Ali svakako ga poslušajte i uvjerite se u kojoj on “zabludi” živi.

Na ovu i ovakve izjave bi ponajprije trebali svoju reakciju uputiti političari Srbije, jer je ovo izravna provokacija i ponovno huškanje i prizivanje aveti -ne baš tako davne prošlosti.

Svoju oštru reakciju na ovu bezobrazno huškačku izjavu MORA dati i Hrvatska politika, posebice Ministarstvo vanjskih poslova, Predsjednik Vlade i Predsjednica nezavisne države Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović…Ili će sve pobrojeno izostati -poradi “dobrosudsjedskih odnosa”!?…

Da netko nešto ne bi pogrešno shvatio, nitko iz Braniteljskog portala ne odobrava nasilništvo, ma o kom se to radilo…Hrvatske institucije su tu, u ovom slučaju, Hrvatska policija koja se već očitovala o tom događaju i po spoznajama iz medija, policija radi svoj posao.

Objava na Facebooku u nastavku…

Ovdje sam prije dva sata(na jednoj Facebook grupi) objavio originalni video u kojem Vladimir Đukanović, glavni ideolog Srpske napredne stranke govori kako …dolaze informacije iz republike srpske krajine. Znači, on 22.08.2019. dio Hrvatske naziva RSK i zanima me kome to smeta u ovoj državi, da se to objavi. Ako je Marko Marković administrator je li onda on to briše? Evo ponovo videa i ako bude izbrisan ja napuštam ovu grupu jer ne želim biti u Hrvatskoj u 1969.godini, napisao je Suljo Pilić na svom Facebooku.

POSLUŠAJTE ŠTO GOVORI OVAJ SRPSKI PROVOKATOR 

M.M.Viribus unitis


Podijeli