(VIDEO)PREDRAG MATIĆ PARANOIČNO: DA SE BRANITELJI SVI SKUPA OKUPE, ČETIRI RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE NEMAJU…

Oni (branitelji!)svi skupa kad ih skupiš nemaju niti 4 razreda osnovne škole, rekao je rezignirani i frustrirani PTSP-ovac Matić za kojeg Vukovarci tvrde da je lažni dragovoljac i branitelj...

screenshot
Podijeli

Izjave paranoičnog ex ministra hrvatskih branitelja Predraga Matića više ne mogu znenaditi hrvatske branitelje i njihove obitelji, ali bi stvarno trebale zabrinuti stručne osobe u psihijatrijskim ustanovama koje bi se ovim likom stvarno trebale pozabaviti te ga hospitalizirati , jer je izgleda PTSP koji je Matić nezakonski nabildao na 80%, pa ga “samovoljno” spustio na 50%, jer je zakonski predviđeno oboljenje i stupanj invalidnosti priznatog ratnog oboljenja post-traumatskog stresnog poremećaja (PTSP-a od nula (0)nula  do 60%. Ali Matiću je čak i sa 50%.tnim PTSP-om dozvoljeno da obnaša i ministarsku funkciju i zasjedne u ministarsku fotelju koja mu je izletjela ispod guzice nakon izgubljenih izbora, pa mu se stanje zasigurno jako i naglo pogoršalo.

 

Naime, Matić je u jučerašnjoj javnoj  izjavi za jednu od televizija, nakon sukoba u socijalističkoj partiji kojoj on prippada i koja se raspada po svim šavovima, do te mjere uvrijedio sve hrvatske branitelje, za ne povjerovati, nazvavši ih doslovce NEPISMENIMA. Oni svi skupa kad ih skupiš zajedno nemaju niti 4 razreda osnovne škole ,rekao je rezignirani i frustrirani PTSP-ovac Matić za kojeg Vukovarci tvrde da je lažni dragovoljac i branitelj. (Neka oproste svi hrvatski branitelji koji se nažalost zapravo liječe od opakog PTSP-a od kojeg su oboljeli od ratnih trauma!)

Kad je ovaj lik u pitanju onda su tu jako dvojbene stvari, jer je isti imao dobro zaleđe u pokojnom Njavri koji je imao dobre veze i okitio ovog napuhanog lika Matića svim i svačim i nezasluženim.

Inače se Matić okitio svim mogućim odličjima dok je bio potrčko u ministarstvu obrane , a poslije u ministarstvu branitelja, pa je nedolično jednom školovanom čovjeku VSS učiteljski smjer, da uzme i odličje za teško ranjavanje, a sad bi i čin generala, što mu je životna želja.

Pa evo prijedlog; najbolje bi bilo da u Kumrovcu na godišnjici jednog od najvećih ratnih zločinaca Tita koji je svisnuo u svojoj 88 godini, tamo nazočni partizani i komunisti Matića odlikuju sa činom maršala, jer on zasigurno ne bi imao ništa protiv. Inače je Matićeva krilatica, uzmi sve što ti život pruža, pa zašto ne i čin maršala od svojih. Nek se nađe.

POGLEDAJTE OVU SULUDU I PARANOIČNU UVREDU SVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA-VIDEO

Oni (branitelji!)svi skupa kad ih skupiš nemaju niti 4 razreda osnovne škole, rekao je rezignirani i frustrirani PTSP-ovac Matić za kojeg Vukovarci tvrde da je lažni dragovoljac i branitelj.

Koliko čujem, iako sam nepismen, Matića će mnogi hrvatski branitelji kojih ima kao predavača na sveučilištima, inovatora, profesora, doktora, doktora znanosti itd, svi redom podnijeti tužbe protiv ovog mučkog provokatora koji je hrvatske branitelje i dok je bio ministar omalovažavao gdje god je stigao.

Inače je Matić u samom predsjedništvu SDP-e kojoj je predsjednik Bernardić, čovjek koji kaže da cijeni hrvatske branitelje i katoličku crkvu pa bi doista bilo dobro da razmisli, koga on to drži u predsjedništvu stranke, i usput malo pripazi na čudno ponašanje ovog lika jer se s njim nikad ne zna.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE ŠTO VUKOVARSKI DRAGOVOLJCI KAŽU ZA PREDRAGA MATIĆA-ON JE LAŽNI BRANITELJ I NIJE DRAGOVOLJAC TVRDE VUKOVARCI…

Piše / “Nepismeni hrvatski ratni dragovoljac i branitelj”


Podijeli

Comments are closed.