(VIDEO)PREDRAG MATIĆ PARANOIČNO: DA SE BRANITELJI SVI SKUPA OKUPE, ČETIRI RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE NEMAJU…

Oni (branitelji!)svi skupa kad ih skupiš nemaju niti 4 razreda osnovne škole, rekao je rezignirani i frustrirani PTSP-ovac Matić za kojeg Vukovarci tvrde da je lažni dragovoljac i branitelj...

screenshot
Podijeli

Izjave paranoičnog ex ministra hrvatskih branitelja Predraga Matića više ne mogu znenaditi hrvatske branitelje i njihove obitelji, ali bi stvarno trebale zabrinuti stručne osobe u psihijatrijskim ustanovama koje bi se ovim likom stvarno trebale pozabaviti te ga hospitalizirati , jer je izgleda PTSP koji je Matić nezakonski nabildao na 80%, pa ga “samovoljno” spustio na 50%, jer je zakonski predviđeno oboljenje i stupanj invalidnosti priznatog ratnog oboljenja post-traumatskog stresnog poremećaja (PTSP-a od nula (0)nula  do 60%. Ali Matiću je čak i sa 50%.tnim PTSP-om dozvoljeno da obnaša i ministarsku funkciju i zasjedne u ministarsku fotelju koja mu je izletjela ispod guzice nakon izgubljenih izbora, pa mu se stanje zasigurno jako i naglo pogoršalo.

 

Naime, Matić je u jučerašnjoj javnoj  izjavi za jednu od televizija, nakon sukoba u socijalističkoj partiji kojoj on prippada i koja se raspada po svim šavovima, do te mjere uvrijedio sve hrvatske branitelje, za ne povjerovati, nazvavši ih doslovce NEPISMENIMA. Oni svi skupa kad ih skupiš zajedno nemaju niti 4 razreda osnovne škole ,rekao je rezignirani i frustrirani PTSP-ovac Matić za kojeg Vukovarci tvrde da je lažni dragovoljac i branitelj. (Neka oproste svi hrvatski branitelji koji se nažalost zapravo liječe od opakog PTSP-a od kojeg su oboljeli od ratnih trauma!)

Kad je ovaj lik u pitanju onda su tu jako dvojbene stvari, jer je isti imao dobro zaleđe u pokojnom Njavri koji je imao dobre veze i okitio ovog napuhanog lika Matića svim i svačim i nezasluženim.

Inače se Matić okitio svim mogućim odličjima dok je bio potrčko u ministarstvu obrane , a poslije u ministarstvu branitelja, pa je nedolično jednom školovanom čovjeku VSS učiteljski smjer, da uzme i odličje za teško ranjavanje, a sad bi i čin generala, što mu je životna želja.

Pa evo prijedlog; najbolje bi bilo da u Kumrovcu na godišnjici jednog od najvećih ratnih zločinaca Tita koji je svisnuo u svojoj 88 godini, tamo nazočni partizani i komunisti Matića odlikuju sa činom maršala, jer on zasigurno ne bi imao ništa protiv. Inače je Matićeva krilatica, uzmi sve što ti život pruža, pa zašto ne i čin maršala od svojih. Nek se nađe.

POGLEDAJTE OVU SULUDU I PARANOIČNU UVREDU SVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA-VIDEO

Oni (branitelji!)svi skupa kad ih skupiš nemaju niti 4 razreda osnovne škole, rekao je rezignirani i frustrirani PTSP-ovac Matić za kojeg Vukovarci tvrde da je lažni dragovoljac i branitelj.

Koliko čujem, iako sam nepismen, Matića će mnogi hrvatski branitelji kojih ima kao predavača na sveučilištima, inovatora, profesora, doktora, doktora znanosti itd, svi redom podnijeti tužbe protiv ovog mučkog provokatora koji je hrvatske branitelje i dok je bio ministar omalovažavao gdje god je stigao.

Inače je Matić u samom predsjedništvu SDP-e kojoj je predsjednik Bernardić, čovjek koji kaže da cijeni hrvatske branitelje i katoličku crkvu pa bi doista bilo dobro da razmisli, koga on to drži u predsjedništvu stranke, i usput malo pripazi na čudno ponašanje ovog lika jer se s njim nikad ne zna.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE ŠTO VUKOVARSKI DRAGOVOLJCI KAŽU ZA PREDRAGA MATIĆA-ON JE LAŽNI BRANITELJ I NIJE DRAGOVOLJAC TVRDE VUKOVARCI…

Piše / “Nepismeni hrvatski ratni dragovoljac i branitelj”


Podijeli

104 KOMENTARI

 1. Dragi moji Vukovarci.O toj barabi pricamo i gledamo ga dosta dugo.Obnasao je visoke funkcije u ovoj drzavi.Bilo je par odlicnih emisija o ratu u Vukovaru.Spominju se u tim emisijama i heroji Vukovara.Sada jedno pitanje? Zasto njega nitko ne spominje, zasto dragi moji Vukovarci netko ne kaze jedanput istinu o tom diletantu.Skupite se u jednoj emisiji posebno posvecenu njegovom liku i djelu i dajte ga napokon raskrinkajte.Vi ga najbolje poznajete, od rata nije proslo tako puno godina, valjda postoji neka dokumentacija o njegovom ratnom putu, ako ga uopce ima, ali to vi znate i ajmo sve na vidjelo i maknimo ga iz medija iz politike, a sam je uostalom izrazio zelju da ode iz. Hrvatske.

 2. Predraže, glupane dok si ti bio s djecom iz Vukovara na Jadranu pa se greškom vratio, uspješno ae akrivao po podrumia Vukovara, dok te vojna policija nije i izvukla kao pacova van i poslala na crtu obrane, mnogi mladići i cure su već dali život za Domovinu. Mnogi su otišli, iz škole u rat, pa na liječenje i nisu stigli u škole, kao ti jer se nikad nisi uključio u daljnju borbu protiv okupatora, i zahvaljujući lažima i mitu imaš neke fakultete. Ti si uzorak kako izgleda uhljeb i niš koristi osoba. Nemaš pravo izreći riječ branitelj a kamoli pljuvat po njima. Da nisi završio u logoru, gdje si bio sobni starješina, iliti cinkaroš, ne bi imao ni mrve prava na zvati se braniteljem. Osoba koja PTSP može “zamrznuti” je čisti lažnjak i tu je mjesto za dobru istragu DORHa. Govno obično

 3. matiću jebem ti spisak popuši kurčinu svim braniteljima a posebno onim kolji imaju 4 razreda a ja bi ti najradije te žvalje razvalio mlađi si od mene možeš ako hoćeš odredi lokaciju pa da vidimo ko je školovaniji poserem se na KUPLJENE DIPOLOME kao što je i tvoja i tvoj ratni put popišam ti se na ratni put mi branitelji trebamo napraviti čistku u Hrvatskoj da vi govna dobijete mjesto gdje vam i treba biti rešetke zatvor ili ludnica i još jednom jebem ti porijeklo nećeš ti više niti protiv ijednog branitelja išta reći ja ću ti iščupat taj usrani jezik

 4. Dečki nevrjedi komentirat neš bezobrazno glupo ta kombinacija nema lijeka za oporavak Samo jedno za sve njegove kako nepismeni sjebaše njegove školovane sami vukovarci znaju koje što je i koga doveo preko stranke na mjesto kojem je bio ni drugi što su bili niš bolji samo priče a po realizaciji isto

 5. Fred Matic isto spada u tu skupinu, i on je branitelj, samo pitanje ciji koga je branio. I znamo da svatko druge cijeni po sebi tako bivsi ministar zna da branitelji svi nemaju (4) razreda skole, a on sam ima (4) razreda on je na vhu, zato i je bio ministar s (4) razreda.

 6. Ovo smeće od čovika Mi je u četiri oka reklo prije 4 g da će On svojoj Majci kao MHB reć da kaže da je silo.vana radi naknade za silo.ane žene u Vukovaru pa neka institucije dokažu da nije, nakaza moralna , smrdljiva fašizokomunistička!
  Ovo smeće je bilo MHB !!!!
  Vidit ćemo se smećaru ponovno, obrazložit ćeš ove svoje riči i uvride na osnovu najveće sirotinje Hrvatske, hebemm Ti pokolenje., i tebi ovoj udb.šiji izdaj.ičooj koji su Ti preslika!
  Ja sam onaj kojeg nisi moga kupit sa novčanom pomoći , naknadama niti čime drugim papčino, osta si zatečen, nisi to nigdi naglasija kao svjetle primjere samo gadiš…, hebem Ti sve.
  Vidit ćeš šta je dostojanstvo, obrazložit ćeš ove uvride imb.ćilu retardirani !

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here