(VIDEO)POGLEDAJTE KAKO SE SEKRETAR “VLADE RSK” SAVO ŠTRBAC SOČNO HVALI S HRVATSKOM MIROVINOM! 

Bio je član ratnog štaba Benkovac, zatim je bio predsjednik komisije za razmjenu  ratnih zarobljenika RSK i sekretar vlade RSK!...

screenshot
Podijeli

Bio je član srpskog ratnog štaba Benkovac, zatim je bio predsjednik komisije za razmjenu ratnih zarobljenika RSK i sekretar vlade RSK!…Veliki neprijatelj Hrvata.
Savo Štrbac (Raštević kod Benkovca6. listopada 1949.)[1] bio je pobunjenički srpski političar iz Hrvatske. Djelovao je kao “Ministar informiranja” u tzv. “Republici Srpskoj Krajini”, područja velikim dijelom nastanjenog Srbima unutar Hrvatske nakon nasilnog protjerivanja Hrvata, koje je proglasilo nezavisnost nakon što se Hrvatska 1991. razdružila od Jugoslavije. Bio je bliski suradnik osuđenih ratnih zločinaca Milana Babića i Milana Martića. Danas živi u Beogradu. I nakon pada okupatorske tvorevine nastavio ratovati protiv Hrvatske širenjem dezinformacija o Hrvatskoj i o Hrvatskom obrambeno-oslobodilačkom ratu, piše .wikipedia.org
Savo Štrbac hrvatski je umirovljenik!…Dok mnogi hrvatski branitelji još nisu niti riješili svoja pripadajuća im prava, dok se u hrvatskoj zbog propadanja velikog broja opljačkanih firmi, stečajeva i pljačke, hrvatski radnici koji su bili pred mirovinama- još uvijek bore da bi ostvarili svoje stečeno pravo, a mnogi i danas moraju zbog nesposobnosti Vlade i nekih županija i gradova bježati u treće zemlje da bi nakupili godine za mirovinu, četnik Štrbac je to kao i mnogi poput njega u hrvatskoj- već davno riješio.
Sad se oni hvale sa onim s čim , da je ovo pravna država- bi po redu trebali pričati po hrvatskim sudovima i zatvorima. Ali oni su “ugroženi srbi” pa se njima sve MORA riješiti -dok se “neugroženim” hrvatskim braniteljima i svim drugim građanima koji kopaju po kontejnerima da se prehrane, država još uvijek na kapaljku “daje” ono što su već davno zaslužili.
Sramotan, žalostan, osuđujući i maćehinski odnos Hrvatske Vlade (svih dosadašnjih i ove danas!) prema svojim ljudima (Hrvaticama i Hrvatima) koji Hrvatsku priznaju za svoju DRŽAVU bez obzira na vjeroispovijest , dok to od ovog srpskog ratnog huškača kao i sudionika pokušaja stvaranja velike srbije u brutalnj agresiji na Hrvatsku nikad nećemo čuti, kao niti od mnogih srba koji uživaju sve blagodati samostalne i nezavisne Države Hrvatske protiv koje su se kao i Savo Štrbac svim silama borili.

Poslušajte ono što niti jedan hrvatski medij NE SMIJE objaviti!

Moram se pohvaliti i srpskom ali i hrvatskom mirovinom, govori ovaj notorni srbin kojemu je specijalnost promjena hrvatske povijesti i blaćenje obrambenog Domovinskog rata. Ovom su srbinu koji je djelovao je kao član srpskog ratnog štaba Benkovac, zatim je bio predsjednik komisije za razmjenu ratnih zarobljenika RSK i sekretar vlade RSK!…Veliki neprijatelj Hrvata.
Pobunjeniku i suradniku ratnih zločinaca Babića i ostalih u “Republici Srpskoj Krajini”, jako su omilile hrvatske kune o kojima priča s velikim zadovoljstvom…

POGLEDAJTE KAKO SE OVAJ NOTORNI SRBIN I SUDIONIK AGRESIJE NA HRVATSKU-SOČNO HVALI SA HRVATSKOM MIROVINOM

M.M.Viribus unitis


Podijeli

Comments are closed.