(VIDEO)PLAČ I SUZE DJEČAKA KOJEM JE SRPSKI AGRESOR PREKINUO DJETINJSTVO!Osijek je gorio. Četnici su došli na balkon i pucali. Ovdje su me lijepo primili ali žudim za onim starim društvom u Osijeku

PODIJELITE OVO NEKA HRVATSKI POLITIČARI VIDE KAO I SVI OSTALI KOJI SU SVOJU DJECU ODMAH ZAJEDNO SA SOBOM -PREBACILI NA SIGURNO U TREĆE ZEMLJE I TAMO NEGDJE NA TV KANALIMA GLEDALI SVE OVE STRAHOTE...

Podijeli

Ovdje sam dožao , jer tamo se više ne može živjeti, ništa. Tamo su sve razrušili i možda više ne može nitko otići i doći. Opkolili su cijeli Osijek, kroz suz govori ovaj dječak iz osijeka vidno potresen događanjima i srpskom agresijom na Osijek. Nama su razrušili, otišča su i vrata, štok,pali smo, mogo je tko god hoće ući. Pucali su sa balkona, četnici su ušli (u Osijek) pucali sa balkona. Dobro, sad je tamo mirno, ali dok sam ja bio to se nije više moglo podnijeti.

Kako ti je među ovom djecom, pita ga novinar

Svi se brinu o meni ali ipak meni nije tako lijepo kao u osijeku, na rubu plača odgovara dječak.

Žudim za onim starim društvom i briznuo je u plač koji nije mogao zaustaviti i suspregnuti ,suze dječaka kojemu su srpski agresori prekinuli bezbrižno djetinjstvo u njegovom Osijeku.

Razvidno je iz videa kako je ovaj dječak u teškom šoku i vidno je potresen , ali odgovara kao veliki dečko, koji je odjednom samo, naglo odrastao.

Pita li se netko gdje je danas i kako se zove ovaj dječak i kako žive svi istraumatizirani dječaci i djevojčice, kojima je srpska i jugofašistička agresija JNA na Hrvatsku, prekinula najljepše dane života-bezbrižno i sretno djetinjstvo.

U agresiji srbije i jugofašističke JNA na Hrvatsku poginulo je 402 djece a njih 1004 je teže i lakše ranjeno. Pita li se netko kako oni danas žive, kao civilne žrtve rata.

POGLEDAJTE VIDEO

M.M.Viribus unitis

PODIJELITE OVO NEKA HRVATSKI POLITIČARI VIDE KAO I SVI OSTALI KOJI SU SVOJU DJECU ODMAH ZAJEDNO SA SOBOM -PREBACILI NA SIGURNO U TREĆE ZEMLJE I TAMO NEGDJE NA TV KANALIMA GLEDALI SVE OVE STRAHOTE- A DANAS NAM BEZ IMALO SRAMA KROJE SUDBINU HRVATSKE I ŽESTOKO SE TRUDE UGASITI ISTINU O OBRAMBENOM DOMOVINSKOM RATU I SRPSKOJ AGRESIJI NA HVATSKU!!!!


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

trinaest − dva =