(VIDEO)OKUPLJANJE HRVATSKOG NARODA NA PREPUNOJ SPLITSKOJ RIVI, 14.11.2021. – STOP COVID POTVRDAMA! OVDJE SMO I CIJEPLJENI I NECIJEPLJENI… ALI STOP TOTALITARISTIČKIM COVID POTVRDAMA…DOSTA JE…

Podijeli

foto-screenshot

Na Splitskoj Rivi okupilo se na desetke tisuća građana nakon utakmice Hrvatska – Rusija na prosvjedu protiv uvođenja Covid potvrda…

Na govornici su se izmjenjivali govornici od studenata, hrvatskih branitelja, redovnih profesora, roditelja naše djece. Svi redom su prozivali Stožer i njegove odluke o uvođenju Covid potvrda koje, kako kažu svi redom govornici ograničavaju prvo na ljudsku slobodu kretanja i ponašanja. Prozivala se i pravobraniteljica za djecu za koju su rekli da sad šuti. Prozivali su se sindikati, Andrej Plenković i svi koji su doprinijeli da se uvedu totalitarističke Covid potvrde koje će ograničiti ljudske slobode.

Okupljeni narod je uzvikivao ; Hrvatskoo prooljećee, Lopovi, izdaja i u boj u boj za narod svoj, Vukovar-Vukovar, tako redom.

Studenti su uz svoj narod kao i 1971 kazao je predstavnik studenata i prozvao sve  glavne na fakultetima i sveučilištima da se pridruže studentima u , kako kažu, oduzimanju slobode narodu uvođenjem Covid potvrda čime se ljude prisiljava na cijepljenje.

18. studenog ćemo stati na jedan dan i pokloniti se žrtvi Vukovara  i Škabrnje, a poslije nastavljamo, rekla je govornica koja je prozvala i gradonačelnika Splita kao i župana da dođu među svoj narod da ih vide.

Što su sve rekli govornici i koliko je naroda na splitskoj Rivi bilo uvjerite se pregledom priloženog videa.

foto-screenshot

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest + 6 =