(VIDEO)O OVOM SVI POLITIČARI I MEDIJI U HRVATSKOJ ŠUTE: PUN STADION DELIJA URLIČE:“Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane”!

Cijelu utakmicu zvezdini navijači su iskaljivali mržnju prema Splitu uz poruku da će poklat sve Splićane, I NITKO NI RIJEČI...

Podijeli

Jučer je na You tube kanalu osvanuo video na kojem srpski navijači “delije” na punom stadionu urliču na sav glas pjesmu od “Novih Fosila” koju su preinačili u pjesmu mržnje i grubijanstva uperenu zasigurno na splitske i hrvatske navijače, zbog podignute velike medijske halabuke oko jednog izdvojenog slučaja u Splitu…Cijelu utakmicu zvezdini navijači su iskaljivali mržnju prema Splitu uz poruku da će poklati sve Splićane…

POGLEDAJTE ŠTO SU NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE JUČER PORUČILI HAJDUKU I SVIM SPLIĆANIMA! Tijekom cijele utakmice skandirali su: “Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane” I NITKO NI RIJEČI OD MJERODAVNIH INSTITUCIJA!

Toliko je srčanosti, zanosa i mržnje u ovoj pjesmi koja ne šalje poruke ljubavi i mira već poruke kojima su skloni srbi, pune mržnje, udaranja, lomljenja i ubijanja. Na ovako ponašanje srpskih navijača na prepunom stadionu u srbiji još nitko nije uputio nikakvu reakciju od mjerodavnih institucija, kako u Srbiji jednako tako ni u Hrvatskoj.

O ikonografiji koja se nalazi na strani tih srpskih”delija” ne treba niti pisati. Tu su svi, od njihovog idola i zločinca, četničkog vojvode Draže Mihailovića pa sve do ratnih zlooćinaca koji nisu rijetkost u ikonografiji srbijanskih navijača na svim sportskim poljima.

Srbija otvorila poglavlja 23 i 24 u pregovorima s EU

No, najvažnije je da je Hrvatska pustila Srbiji da otvori poglavlja 23 i 24 bez ikakvog otpora za koje je Braniteljski portal već pisao da ih Srbija ne može ispuniti niti za stotinu godina. Ali obzirom da Hrvatska diplomacija ne rukovodi sa tim već Briselska administracija za očekivati je da na žalost svih državotvornih i suverenih Hrvata i svih žrtava u obrambenom Domovinskom ratu i obitelji poginulih i nestalih u srpskoj agresiji na Hratsku – nikakvih prepreka neće niti biti za Srbiju. Obzirom da je tomu tako, za očekivati je da se na ovakvo divljačko i javno huškačko ponašanje srpskih navijača oglase sve mjerodavne institucije Ali od toga neće biti ništa, kao i obično kad je Srbija u pitanju. Stoga je prijeko potrebno da Hrvatska napokon shvati sve ono što su biskupi napisali u svom pismu upućenom SPC.

Pogledajte video

POGLEDAJTE ŠTO SU NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE JUČER PORUČILI HAJDUKU I SVIM SPLIĆANIMA! Tijekom cijele utakmice skandirali su: “Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane”…


Podijeli

Comments are closed.