( VIDEO)Neka pati koga smeta! Hrvatske rukometašice RATNICE gaze sve pred sobom! Pregazile su i aktualne svjetske prvakinje – Nizozemke!

ONE SU ČUDO!...Ni polufinale više nije nemoguća misija! A svi su rekli da su "autsajderice"...

Podijeli

Opet smo šokirali Europu. To je kod nas jedna uobičajeni trend svako malo. Cure koje “nisu zanimale nikoga”, koje su sve protivnice okarakterizirale kao “autsajdera na Euru”, napravile su apsolutnu senzaciju…Briljatna igra i pobjeda naših RATNICA!

Neka pati koga smeta!

Poslušajte naše cure

Slavlje Hrvatske nakon pobjede nad Nizozemskom I EHF EURO 2020
EHF EURO 2020 ]…

U dva susreta na Euru skinule su moćnu Mađarsku i aktualnog svjetskog prvaka Nizozemsku, selekciju koja sa posljednja četiri velika natjecanja nosi četiri medalje. To je stvarno ludo. I još kažu oslabljeni, makar nakon ovog sve manje vjerujem u tu priču. Tim nije što misliš da je tim, nego ono što pokažeš, a one su pokazale sve.

Protiv Mađarica super Mičijević, Ježić i Debelić, protiv Nizozemki briljantna Pijević, hrabra Krsnik, nazaustavljiva Lara Kalaus. Znate onu priču s rukometašima, kada si tim, tim uvijek izbaci nekog i onda je svakom protivniku najteže. Možda nismo savršeni, možda čak više nikog ni ne pobijedimo u Danskoj, možda nam fali lijeva ruka, a možda odemo i do polufinala, jer ni to nije tako nemoguće sada kako je izgledalo.

Ali bez obzira kako ova priča završila Nenad Šoštarić i njegove cure su pokazale kako se stvara tim ni iz čega, kada nikom nisi zanimljiv, kada ženski rukomet uglavnom vegetira. A to je tako s rukometom i inače, pa uvijek netko nešto smisli. Slučajno, rekli bi pametni. I tako stalno, slučajno. Kad ne pratiš uvijek je tako.
NEVJEROJATNA Tea Pijević je zaključala vrata protiv Nizozemki! I EHF EURO 2020 7:43
EHF EURO 2020 ]…

Idemo dalje, ženski rukomet je ponovo zanimljiv nakon dugo, dugo godina i u jednim okolnostima u kojima nikad nije bio. Trebalo je to odraditi i zato hvala Nenadu Šoštariću koji je gradio, šuteći, skromno, ne plačući čak i kada mu je bilo teško. I kako god završi, on i njegove cure su već sad pobjednici, pišu sportske.

image

Izbornik Nenad Šoštarić
ONE SU ČUDO!
Opaska HRT-u i ogroman minus , jer je mi plaćamo!
Ponovo nas je po tko zna koji put razočarala tzv nacionalna HTV koja se nije potrudila osigurati Tv prijenos Hrvatima da uživaju , barem u našim veličanstvenim pobjedama naših rukometašica koje melju sve pred sobom. Da malo manje trube o koronavirusu koji je tu , ali se treba malo trgnuti iz ove teške i učmale situacije i svom narodu, svojim Tv pretplatnicima OSIGURATI i ovako veliko zadovoljstvo naših kockastih čudovišnih heroina, Amazonki, ratnica koje gaze sve pred sobom, lakše bi se brodilo i kroz nedaće koje nam svima stvara taj virus.
Sramotno od janve HTV da sramotnije ne može biti. Tko zna, da su možda nekakvi drugi dresovi u pitanju, možda bi HRT i otkupila pravo na prijenos EURA u rukometu!?

Nekoliko komentara sa društvenih mreža…

Lucija Vinter

Nevjerojatan uspjeh, čestitke curama! Jedinica HRT-u, RTL-u ……gdje su prijenosi Europskog prvenstva? Sramota!
Sviđa mi seOdgovor96 h
Michael Corleone

Prenosi srpska državna televizija
Sviđa mi seOdgovor25 h
Josip Glavaš

UKINUTI TV PRETPLATU
Liljana Jazbinšek Novaković

Kapa dolje Šoštariću! Ne samo da je sjajni trener opet stvorio ekipu i uspjeh, nego je tolike godine izdržao sa ženama (svaki trener zna koliko je sa ženama u sportu teško raditi)… A, nikoga djevojke niti ne zanimaju jer nisu Kauboji u pitanju, to je tradicionalna sramota kod nas i zato ih ne možemo gledati (osim u nekim isječcima na internetu). Ne dajte se zaboravljene. Sretno
D.J.

Podijeli