Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović razriješila je Matu Radeljića dužnosti savjetnika za unutarnju politiku, priopćeno je u petak iz Ureda predsjednice…

Predsjednica Republike imenovala je Mirjanu Hrga savjetnicom za strateške politike, odnose s Hrvatskim saborom i Vladom.

Danas je Predsjednica imenovala Hrgu za svoju savjetnicu, a danas bi je zbog ove degutantne izjave trebala razriješiti i maknuti!”

Obzirom da su slična videa  već pobrisana, google je jako prostran i internet je globalno selo u kojemu se ne može sve pobrisati ni skriti. Evo Video sa užasavajućom izjavom Mirjane Hrge, buduće savjetnice Predsjednice Grabar Kitarović.

EVO ŠTO JE BUDUĆA NOVOIMENOVANA SAVJETNICA PREDSJEDICE GRABAR KITAROVIĆ MIRJANA HRGA PORUČILA HRVATIMA I POLITIČKIM HRVATIMA-“VI NEMATE NIŠTA S DUBROVNIKOM”…PREDSJEDNICE VI STE HRVATICA I POLITIČKA HRVATICA-PA DOBRO RAZMISLITE.

“Što Hrvati, politički Hrvati imaju sa ljepotom i kulturom Dubrovnika? Ništa, sve tamo lijepo je starije od 600 godina, to nisu napravili Hrvati, izjavila je Mirjana Hrga kao novinarka Al Jazerre Balkans, i samim tim poručila političkim Hrvatima i Hrvatima općenito da nemaju ništa sa Dubrovnikom”!

Nadalje, svi su zaboravili plač Mirjane Hrge za Ivicom Račanom na ispraćaju kada je na Novoj Tv tužno, skoro kroz plač rekla za Račanov odlazak; “otišao je čovjek koji nas je naučio demokraciji”!

POGLEDAJTE VIDEO


-POLITIČKI ZAOKRET NA PANTOVČAKU!Predsjednica razriješila Matu Radeljića, imenovala Mirjanu Hrgu savjetnicom za strateške politike…

M.M.Viribus unitis


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

74 KOMENTARI

 1. Dobar dan sam po imenu Sophia Arise. Želim dati opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila kredit kroz GEORGE KENNETH INVESTICIJU ZA ZAJMOVE. Dobio sam kredit od 58,000€. NAPOMENA: Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita od njegove tvrtke, brzo i jednostavno kontaktirajte ga VIAEMAIL:(georgekennethloaninvestment@gmail.com)

 2. croats have everything to do with dubrovnik and nothing to do with nato groupie koka kolinda, more poisonous than coca cola

 3. Ova izjava je na tragu onih iz Memoranduma SANU, da takova osoba savjetuje hrvatsku predsjdnicu totalni apsurd i tragedija. ( Moji pradjedovi, prarođacii, Hrvati sa Pelješca, Konavala, Primorja gradili su Grad, njihov znoj i žulji utrti su u svaki kamen). Adio K:G:K!

  • Ivanka Peh , ima ih na svim razinama. Najjače mi je bilo kada je moja bivša voditeljica trgovine, kada sam bila na bolovanju, rekla da mi i ovako i onako nije ništa. Pobija liječničke dokumente i dijagnozu vrhunskog neurokirurga.

 4. I vi ste nas izdali predsjednice zar je većina prodane duše čast izuzetcima kojih je malo uglavno ih nema prodali su naše snove Judinu sinovi sramota koga ste uzeli za savjetnicu pa ta ni vjesti nije znala pravo da odradi fuj

 5. Koja kucka izdajnicka a nasa se presjednica dodvora sa onom gamadi iz sabora kad je davla izjave prije nego sto ce postat presj.obecavala i brda i doline sad nas svi gaze i iseljavaju

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devet + 11 =