(VIDEO)Jozo Ribičić -Domovinski pokret: Hrvatski branitelji se trebaju okrenuti sebi,što dalje od političkih elita! Stvorimo jaku organizaciju koja će sutra moći pronalaziti rješenje zajedno s novom vladom…

Puno je toga rečeno u 28 točaka načela – tu je riječ o pitanju izbornih zakona, pitanju obrazovanja koje je krucijalno za budućnost ove države, pitanje početka hrvatske države i pitanje dostojanstva hrvatskih branitelja. To nas poziva na jedinstvo i zajedništvo, da se okrenemo sebi, dalje od političkih elita, i stvorimo jaku organizaciju koja će sutra moći pronalaziti rješenje zajedno s novom vladom“, zaključio je Jozo Ribičić.

Podijeli

Domovinski pokret danas je na splitskoj rivi organizirao konferenciju za medije vezano uz prihvaćanje načela Koordinacije udruga borbenih postrojbi, stradalačkih udruga i braniteljskih udruga grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije. Na konferenciji su sudjelovali bivši zamjenik ministra turizma Robert Pauletić, drugi na listi u desetoj izbornoj jedinici i neovisni kandidat  Jozo Ribičić, umirovljeni brigadir, invalid domovinskog rata i pripadnik 4. gardijske brigade…

Jozo Ribičić-Robert Pauletić

Pauletić je naglasio kako je Domovinski pokret prvi prihvatio 28 točaka načela Koordinacije čime su pokazali kako stoje uz branitelje.

„Jedna od naših programskih intencija je poštovati braniteljsko dostojanstvo i interese. Pozivam i druge stranke bliske našem svjetonazoru – a to su HDZ i Most – da prihvate braniteljska načela jer je to u interesu hrvatske budućnost“, istaknuo je Pauletić.

-Priopćenje: Načela Koordinacije braniteljskih udruga iz Domovinskog rata grada Splita i SDŽ kojih bi se trebala držati svaka legitimno izabrana vlada Republike Hrvatske…

„Puno je toga rečeno u 28 točaka načela – tu je riječ o pitanju izbornih zakona, pitanju obrazovanja koje je krucijalno za budućnost ove države, pitanje početka hrvatske države i pitanje dostojanstva hrvatskih branitelja. To nas poziva na jedinstvo i zajedništvo, da se okrenemo sebi, dalje od političkih elita, i stvorimo jaku organizaciju koja će sutra moći pronalaziti rješenje zajedno s novom vladom“, zaključio je neovisni kandidat Domovinskog pokreta,brigadir u miru Jozo Ribičić.

Obzirom da su tzv hrvatski novinari i tv ekipe bojkotirali hrvatskog branitelja, brigadira hrvatske vojske i HRVI Jozu Ribičića i Pauletića, na rivi su Ribičića dočekali njegovi suborci i uradili sa njim intervju. U međuvremenu su se neki novinari koji su otišli, vratili Ribičić i Pauletić su dali intervju i njima , ali taj intervju nije baš vidljiv po njihovim medijima koje predstavljaju , pa stoga poslušajte ovaj priloženi video u kojem nema cenzure koja nije strana medijima po hrvatskoj, ali Braniteljski portal je taj koji ne cenzurira istine, ma kakve god one bile.

 

Poštovani moji prijatelji, u Šestanovcu, točnije u Katunima, prije nešto manje od 60 godina počeo je moj ovozemaljski život odakle me vodio do Splita, Zagreba, SAD-a i natrag u Podstranu.
Prošao sam dvije teške faze života: Domovinski rat i njegovu pravnu obnovu, te bitku sa karcinomom. Sve je, zahvaljujući Bogu, sretno završilo.
Čeka me još jedna bitka – bitka za promjene koje su nužne, ne zbog nas, već zbog naše djece, unučadi i njihovog potomstva. Zajedno možemo sve, to smo već pokazali. Budimo zajedno i osigurajmo budućnost novim naraštajima hrvatskog naroda, napisao je Ribičić koji se kandidirao u X izbornoj jedinici na 14 mjestu…
ZATO ŠTO SVOJE VOLIM!

Službeni izborni plakat brigadira u miru Joze Ribičića, inače omiljenog među hrvatskim braniteljima, a posebno među imoćanima, sinjanima itd i veteranima 4 GBR koje je i sam bio pripadnik.

M.M.Vezane vijesti;

Priopćenje: Načela Koordinacije braniteljskih udruga iz Domovinskog rata grada Splita i SDŽ kojih bi se trebala držati svaka legitimno izabrana vlada Republike Hrvatske…


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here