VIDEO: ZLATKO DALIĆ – NEMOŽE MENI NITKO U NAŠOJ HRVATSKOJ ZABRANITI DA JA KAŽEM HVALA BRANITELJIMA!!MRZITELJI SVEGA HRVATSKOG PJENE I NE ZNAJU ŠTO BI!

NEKA PATI KOGA SMETA!!

Podijeli

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić-foto-screenshot

POSLUŠAJTE-ZLATKO DALIĆ U VARAŽDINU-NEMOŽE MENI NITKO U NAŠOJ HRVATSKOJ ZABRANITI DA JA KAŽEM HVALA BRANITELJIMA-HVALA BRANITELJIMA, NAŠIM LEGENDARNIM PUMAMA, ONI SU ZASLUŽNI ŠTO SMO MI OVDJE-DA NIJE BILO NJIH NE BI BILO NI MENE NI HRVATSKE REPREZENTACIJE-ZATO VELIKO HVALA BRANITELJIMA!…DA NIJE BILONJIH NE BI BILO NI MENE NI HRVATSKE REPREZENTACIJE, NITI NAS, I ZATO VELIKO, VELIKO HVALA TIM LJUDINA, POGOTOVO ONIMA KOJI SU DALI SVOJE NAJVRIJEDNIJE ZA HRVATSKU I ZATO SAM PONOSAN I SRETAN PA SAM IZBORNIK HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE, BIO JE JASAN ZLATKO DALIĆ NA DOČEKU U VARAŽDINU!

NEKA PATI KOGA SMETA!!

Hrvatski branitelji su zahvalni našem izborniku Zlatku Daliću na ovoj prekrasnoj izjavi koja mnoge koji mrze sve što je Hrvatsko nije i neće ostaviti ravnodušnima pa iz svojih mišjih rupa vire kao štakori ne bi li nekako došli u javnost sa svim svojim neciviliziranim napisotinama i izjavama protiv Hrvatske i naše nogometne reprezentacije.

Ovako govori čestit Hrvat, prije svega čovjek, domoljub, vjernik i najbolji hrvatski izbornik naše reprezentacije od nastanka slobodne, demokratske i moderne Hrvatske!

——————————-

-Komentar se odnosio na demografiju i radjanje djece gdje su Mozemo otvoreno rekli da je imati i planirati vise nego jedno dijete stvaranje okotista.

Uredio / M.M. Viribus unitis

Braniteljski portal

Ovaj je lik odavno trebao letjeti sa “nacionalne HRT” zbog niza uvreda i antihrvatskih stavova koje je izrekao javno pred auditorijem na HTV kojega mu mi plaćamo…I ne samo on…

FOTO-VIDEO: Aco jaše dalje bez ikakvog problema i sankcija! HRT nije dosljedan!Režime smo rušili u prošlosti, država je svetinja. To je ono što petu kolonu čini frustriranom”!…

 

 


Podijeli