(VIDEO) Žestoko opleo po svima… Pukovnik Ivica Pandža Orkan javno prozvao i posramio državni vrh…

Orkan se ne miri i želi prihvatiti gorku istinu da visoko rangirani političari nikada nisu našli za shodno da posjete veliko stratište Baćin, da nikada nisu došli na obljetnicu tog stravičnog srbočetničkog zločina...

screenshot-facebook
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Poznato je da svi visoko pozicionirani hrvatski političari, iz njima samo znanih razloga svi redom nastoje prešutiti, izbristi i zanemariti činjenice da u Hrvatskoj još i danas postoje masovne grobnice u kojima se nalaze tijela pobijenih i izmasakriranih Hrvata kojima se ne pridaje nikakav značaj, a dužnan pijetet i štovanje ovih žrtava,svim hrvatskim političarima su strani.

Žalosno je da te i takve političke kameleone, foteljaše i laktaše podržavaju svojim postupcima i oni koji predstavljaju državni vrh, među kojima ima i onih koji su se borili i bili zapovjdnici u Domovinskom ratu.

Koji su uzroci tom licemjerstvu i zašto se, očigledno je, nastoje prešutno otrgnuti od zaborava stradanja Hrvata i zaboraviti na masovne grobnice u kojima hrvatskim snom “snivaju” pobijeni i od strane srbočetničkog agresora i jugokomunističke agresorske JNA LIKVIDIRANI Hrvati,”teško je odgonetnuti”.

Ono na što godinama upozorava umirovljeni pukovnik HV Ivica Pandža Orkan, je činjenica da te hrvatske žrtve zaslužuju, ako ništa više, onda barem da im se od strane državnog vrha “pokloni” pozornost, uvažavanje i dužno štovanje, što nažalost do sada nije učinjeno.

Treba podsjetiti da se druga masovna grobnica po veličini iza Ovčare nalazi se u Baćinu, u kojoj se sve do 1997. skrivalo 56 izmasakriranih tijela, isključivo civila, koje su na monstruozan način likvidirali srpski agresori.

Umirovljeni pukovnik Ivica Pandža Orkan godinama upozorava na prešućene istine, na žrtve i grobnice kojih je Banovina puna. Uz svako poštivanje prema Ovčari i Vukovaru, Škabrnji i Voćinu, već dugo želi skrenuti pozornost na Dubicu, Hrvatsku Kostajnicu i Dvor, čijih 400-tinjak žrtava nijemo vapi za upoznavanjem javnosti o njihovim sudbinama, ali i za priznavanjem krivnje od strane agresorske srbije kojoj ne pada na pamet uz ovako podatnu hrvatsku politiku i političare priznati svoju krivnju za agresiju na Hrvatsku i sve stravične pokolje koje su po Hrvatskoj uradili, a sve u cilju stvaranja velike srbije, što im nije dozvolila hrvatska vojska i branitelji koji su se oduprli toj agresorskoj ideji i na kraju ih potukli do koljena te strpali u njihov srpski pašaluk, kamo i pripadaju.

Orkan se ne miri i ne želi prihvatiti gorku istinu da visoko rangirani političari nikada nisu našli za shodno da posjete veliko stratište Baćin, da nikada nisu došli na obljetnicu tog stravičnog srbočetničkog zločina.

“Prošlo je 27 godina a nikad niti jedan predsjednik države, Sabora ili Vlade nije bio u Baćinu kako bi odao počast žrtvama”, prozvao je Orkan državni vrh u kratkom videu:

Ai zato smo mi tu…VIDEO

G.S.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

6 KOMENTARI

 1. Gsp. Pandza !
  I ratu se nisi bojao kao i mnogi drugi,cega i koga se danas to mi domoljubi i dragovoljci bojimo ???
  Ja osobno da sam se bojao bilo cega i koga nebi napustao Njemacku i dosao pomoci svome narodu u obrani !!! I pored toga sto mije banda komunisticka- udbaska 2014 kidnapirala oca i opstruirala istragu,radi toga sto je poznavao spregu udbe o tzv.hr. emigranata na celnim funkcijama,cast ozuzetcima !
  Jedino ja trazim oceve kosti i neceme utome zaustaviti sva bagra komunisticko- udbaska !!! A vi mnogi generali i pukovnici ako niste proganjani od bande izdajnicke komunisticke,udbaske neznate ni kako se boriti protiv sluga sotonskih izdajnickih koji se nalaze u vlasti !? Jedno je boriti se protiv neprijatelja na frontu a sasvim nesto drugo protiv unutrasnj eg” kucnog” izdajnika pogotovu kada se nalazi u vrhu vlasti !!!
  Svi mi pricamo o
  L U S T R A C I J I ali mislite li dace banda partizanska komunisticka,udbasko kosovska dignuti ruke uzrak i reci evo mi smo se ogrijesili o hrvatski narod sudite nas ,oduzmite nam sve sto smo mi opljackali od 41 do dana danasnjeg !
  Moramo zurno sve izdajnike
  L U S T R I R A T I. TJ
  SUOCITI SA NJIHOVOM ZLOCINA CKOM,IZDAKNICKOM PROSLOSCU I IZVESTI PRED HRVAZSKE
  SUDOVE !!!
  BOG I HRVATI !!!

 2. Stovani gsp. Pandza !
  Kako nam ti priopci niti jedan predsjednik drzave niti jedan premijer nije nasao za shodno da posjeti Bacin na kome stradase hr domoljubi i vitezovi od agresorske srpske ruke koju jos ” veliki hrvati” abolirase !
  Gsp .Pandza ja se pitam kao dragovoljac iz Njemacke,pripadnik HDP,a kakav si ti i svi ostali pukovnici i generali kada vas hr.izdajnici mogu poslati u mirovinu,kada vas mogu neutralizirati
  kada ste potrbni domovini ,ako ne vise,isto kao i u obrambenom ratu !
  Ti i takvi kao ti su trebali biti na mjestu ministra obrane,a ne neki jugo oficircici koji su se kao i oni koji nih postavise a vas umirovise odricali svega sto je krscansko i hrvatsko !?
  Uzmimo svoju sudbinu u svoje ruke,izdajte zapovjed i mi hr. domoljubi,dragovoljci smo svama !!!
  Bog i Hrvati !!!
  Za dom i domovinu
  S P R E M N I !!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 10 =