(VIDEO) ZAŠTO SU HRVATSKE VOĐE ZANIJEMILI NA SRPSKE I VUČIĆEVE BLJUVOTINE? ZAŠTO ŠUTE HRVATSKI GENERALI I BRANITELJI?

Gdje je nestao Hrvatski narod koji svemu ovom stvarno treba reći, odlučno DOSTA?...

Nazdravlje...Evo malo cvijeća..nakon tog ste "nacistička Hrvatska"
Podijeli

Gdje je nestao Hrvatski narod koji svemu ovom stvarno treba reći, odlučno DOSTA?

Gdje je tu demokracija?

Zbog afere Agrokor;-Nakon autokratskog tjeranja troje Mostovih ministara iz Vlade RH- Plenković “nedržavnički” šuti o strašnoj izjavi srbijanskog predsjednika Vučića, jednako kao i predsjednica RH Grabar Kitarović i predsjednik hrvatskog sabora Jandroković…

Gdje je nestala ta tzv državnička hrabrost i odlučnost kao pri onom mrtvo -hladnom otpuštanju troje ministara iz Vlade RH? Kao kod odobravanja mnogih kontraverznih odluka Vlade koja je tim potezom omogućila da im glavnu polugu održivosti ove Vlade održava Milorad Pupovac i svita, koji je s odobrenjem u srbiji prešutio Vučićevu strašnu izjavu, da bi se tek nakon nekoliko dana “junačina” na podao način oglasio? Gdje je nestao čovjek?

ilustracija-Foto-Niels Mickers / Wikimedia Commons c

Čekaju li se upute iz Bruxellesa(onog istog Bruxellesa koji nije htio spriječiti agresiju na hrvatsku i uveo nam embargo na uvoz naoružanja za obranu od srpske agresije!) ili Hrvatska nema hrabre, pametne i državotvorne vođe koji se ne znaju snaći u ovako delikatnim- strašnim prvokacijama Srbije? Zašto šute generali koji obnašaju visoke državničke dužnosti? Jesu li i oni poslušnici? Boje li se bez šefovog odobrenja oglasiti javno?

Gdje su nestali svi oni u saboru i vladi kao i na Pantovčaku koji se vole kititi hrvatskim domoljubljem? Gdje su odjednom nestale sve te tzv krovne braniteljske udruge kojima ministarstvo hrvatskih branitelja i Grad Zagreb uz blagoslov Vlade, izdašno puni bisage novcem hrvatskih poreskih obveznika, naravno da bi ih ušutkali, jer su mnogi od njih i tako kompromitirani (čast iznimkama) i trebali bi se možda nalaziti s druge strane brave, a ne  nikako na čelu pobjednika u obrambenom Domovinskom ratu. Gdje je odjednom nestao Generalski zbor koji se oglasi tu i tamo kad treba dati nekakvu potporu onom tko im daje ogromni prostor i puni im džepove. Gdje ne nestala HVIDR-a koju godinama vodi politički notornjak? Gdje je nestala oporba? Zašto sad šute sve civilne udruge u hrvatskoj kojih je oko 30-ak tisuća? Gdje je nestao Hrvatski narod koji svemu ovom stvarno treba reći, odlučno DOSTA? Gdje je tu demokracija?

T.H.


Podijeli

Comments are closed.