Podijeli

Iako ne nastupa na UFC-u 246, Jorge Masvidal ovih se dana nalazi u Las Vegasu te je sudjelovao na druženju s medijima uoči priredbe koju ovog vikenda predvode Conor McGregor i Donald Cerrone. A tamo ga je dočekao jedan jako zanimljiv susret…

‘Gamebredu’ je u Las Vegasu u jednom trenutku prišao ‘sin’ Bena Askrena te ga upitao – “Zašto si to učinio mom ocu?”, donosi fightsite.

Zbunjeni Masvidal upitao je mladića ispred sebe – “Tko je tvoj otac?”, na što je dobio odgovor da se radi o njegovom prijašnjem protivniku i borcu kojeg je nokautirao za svega pet sekundi postavivši tako novi UFC-ov rekord.

“Čovječe, žao mi je. Nije mi bila namjera”, odgovorio je Masvidal, da bi mu na kraju sugovornik ipak otkrio kako nije sin slavnog borca.

Naime, ‘sin’ je u ovom slučaju bio talentirani UFC-ov 20-godišnjak Chase Hooper (9-0-1) koji je ovom predstavom još jednom prokazao kako objeručke prihvaća brojne usporedbe s Askrenom.

Podsjetimo, cijela Hooper-Askren priča započela je nakon Chaseovog prvog nastupa u Octagonu kada je u prosincu prošle godine debitirao svladavši Daniela Teymura. Mnogi su fanovi već tada primjetili sličnost, ponajviše zbog frizure mladog Amerikanca iz Enumclawa.

D.J.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × tri =