(VIDEO) Veliko slavlje Varaždinaca nakon što su pobijedili Hajduka na Poljudu…

Varaždinci su imali i te kakvog razloga za slavlje, jer su nakon vodstva Hajduka igru preokrenuli u svoju korist i zabili tri pogotka Hajduku usred Splita na Poljudu...

Podijeli

Nogometaši Varaždina pobjedom nad splitskim Hajdukom na Poljudu s 3:2 osvojili su tri velika boda u borbi za ostanak u ligi, dok su Hajduku zakomplicirali put prema drugom mjestu i kvalifikacijama za Ligu prvaka

Varaždinci su imali i te kakvog razloga za slavlje, jer su nakon vodstva Hajduka igru preokrenuli u svoju korist i zabili tri pogotka Hajduku usred Splita na Poljudu.

Pobjedu su Varaždinci proslavili u svlačionici, a u potpunosti se opustio i trener Samir Toplak koji je nakon majstorske predstave svojih igrača zaslužio počastiti se i pokojim gemištom.

Dva gola sjajnog Domagoja Drožđeka i jedan Petra Mamića bili su dovoljni Samiru Toplaku i Varaždinu za čudo na Poljudu. Došli su pokušati otkinuti bod na Poljudu i to nakon remija protiv Rijeke, a onda su došli do onoga u što nitko nije vjerovao. Pa ni Samir Toplak. U prvih 40 minuta utrpali su čak tri gola nemoćnim Splićanima koji su u čudu razmjenjivali poglede pune očaja. Osim skalpa, Varaždinci su s tri boda i tek četvrtom pobjedom u sezoni otišli na deveto mjesto s četiri boda više od Intera koji je izgubio 2-0 od Istre.


Podijeli