VIDEO- VELIKA “NAVALA EMOCIJA”-Predsjednica malo zaplakala na vukovarskom Vodotornju: Ovo je simbol širokih vidika naše Hrvatske…Stoji grad!

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u pratnji gradonačelnika Ivana Penave posjetila je vukovarski Vodotoranj...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Prilikom posjeta vukovarskom Vodotornju na kojem je prvi put, predsjednici su odjednom “navrle jake emocije i uspomene” koje su je nadvladale do te mjere da suze nije mogla zaustaviti …  

“Ne mogu vjerovati da sjedim ovdje nakon svih onih uspomena iz ’91. godine, nakon vremena provedenih u podrumu moleći za Vukovar i za ove ljude ovdje u Vukovaru, da smo tu na ovom Vodotornju koji se obnavlja i koji će biti simbol života i novih vidika. Neopisivo stvarno. Stoji grad”, rekla je predsjednica Grabar Kitarović gledajući u nepregledne vukovarske ravnice s Vodotornja koji je još uvijek u izgradnji. Trebaju priče našim mladima , kroz suze je rekla Predsjednica, koja je doista pustila… “iskrenu suzu” u trenutku rijetkog opuštanja, “iskrenog” i ležernog, prožetog “jakim emocijama” u neformalnom razgovoru na vidikovcu vukovarskog Vodotornja, sjedeći zajedno sa svojim savjetnikom za branitelje Antom Deurom i vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom na vrhu Vodotornja s kojeg puca prekrasan vidik na Vukovar i cijelu okolicu. Očito je da predsjednica nikako “nije mogla ostati ravnodušna”, gledajući Grad heroj, u kojem su ljudi, za koje se predsjednica “molila”, proživljavali užasavajuće strahote od srpskog, četničkog i jugofašističkog JNA agresora koji je ovaj grad koji sada STOJI, srpski neprijatelj doslovce sravnio sa zemljom 1991 godine. Ima se zašto pustiti suza, pa i rijeka i more suza! STOJI GRAD!VIDEO

Je li ovo teatralna igra Kolinde ili iskrenost, zaključite sami…

H.H.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

11 KOMENTARI

 1. Umjesto plakanja mislim da šaka od stol bi bila puno jača i aktivnija..Suze liju majke koje svoju djecu dozivaji i danju i noću već 27g,ali uzalud..gospoda uživaju na njihovim suzama a da ni prstom nisu pomakli u ničemu..zemlju predaju svakojakim uljezima pod parolom ulaganja…koja ulaganja,prije su to laganja u svoju korist..Bog vam sudio izdajice svoga naroda,postenog i ispacenog??

 2. Umjesto plakanja mislim da šaka od stol bi bila puno jača i aktivnija..Suze liju majke koje svoju djecu dozivaji i danju i noću već 27g,ali uzalud..gospoda uživaju na njihovim suzama a da ni prstom nisu pomakli u ničemu..zemlju predaju svakojakim uljezima pod parolom ulaganja…koja ulaganja,prije su to laganja u svoju korist..Bog vam sudio izdajice svoga naroda,postenog i ispacenog??

 3. Umjesto plakanja mislim da šaka od stol bi bila puno jača i aktivnija..Suze liju majke koje svoju djecu dozivaji i danju i noću već 27g,ali uzalud..gospoda uživaju na njihovim suzama a da ni prstom nisu pomakli u ničemu..zemlju predaju svakojakim uljezima pod parolom ulaganja…koja ulaganja,prije su to laganja u svoju korist..Bog vam sudio izdajice svoga naroda,postenog i ispacenog??

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 9 =