VIDEO: VELIK POSAO! UFC DOVEO STRAŠNOG NOKAUTERA KOJI HARA TEŠKOM KATEGORIJOM I ZASAD NE ZNA ZA PORAZ Pogledajte ga u akciji

Sergey Pavlovich, neporaženi teškaš impresivnog omjera od 12 pobjeda iz isto toliko nastupa, ujedno i Fight Nights Global prvak...

JAKO POJAČANJE
Podijeli

Ako ćemo vjerovati nekolicini ruskih portala, čini se da se UFC pojačao velikim europskim imenom u teškoj kategoriji, piše Fight Site.

Sergey Pavlovich, neporaženi teškaš impresivnog omjera od 12 pobjeda iz isto toliko nastupa, ujedno i Fight Nights Global prvak, trebao bi biti novo pojačanje najutjecajnije svjetske MMA promocije.

Pavlovich je devet od svojih 12 pobjeda upisao prekidom (KO/TKO). Poznat je i kao timski kolega UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova s kojim trenira u Eagles MMA-u, ali i povremeno u kalifornijskom AKA-u gdje dolazi u priliku sparirati s borcima poput Caina Velasqueza i Daniela Cormiera.

Prelazak ovog Rusa u UFC mogao se naslutiti još prije mjesec dana kada je njegov menadžer Ali Abdelaziz otkrio da je trenutno slobodan na tržištu.

Ova vijest još uvijek nije službena te ćemo za tu potvrdu pričekati informacije iz UFC-a.

D.J.


Podijeli