(VIDEO) VELEMAJSTORSKI: NIKO KRANJČAR ODUŠEVIO SVE NA SLAVNOM TURNIRU Pogledajte potez zbog kojeg je zagrebački velemajstor dobio ovacije u Splitu!

Niko je oduševljavao potezima, a jedan takav postao je hit na društvenim mrežama...

screenshot
Podijeli

Pobjedom Kaurija okončan je 17. Memorijalni turnir “Četiri kafića”, tradicionalni već događaj malog baluna koji se dan poslije Božića, na Svetog Stjepana priređuje u Splitu, a najveći aplauz dobio je miljenik Niko Kranjčar, ali i Ivan Klasnić.

I ovaj put na Gripama u Velikoj dvorani, okupilo se preko 4000 gledatelja, što znači i visok novčani doprinos humanitarnoj akciji, sredstva se prikupljaju za Centar Mir u Rudinama, osobama s posebnim potrebama.

Dolazak Nike Kranjčara i Ivana Klasnića prije svih oduševio je publiku, digli su se na noge i dugo ih otpozdravljali. Naročito Niki, davnašnjem splitskom ljubimcu otkako je 2005., prije 14 zima iz Dinama došao u Hajduk.

Zanimljivo je da su i Kranjčar i Klasnić ispali u polufinalu, ali kako da robuješ imaginarnim pravilima, kad si takve veličine dozvao, a oni rado došli. Pa su svaki pojačali nove momčadi u finalu, po odluci organizatora.

Niko je oduševljavao potezima, a jedan takav postao je hit na društvenim mrežama. Kranjčar je u jednoj akciji majstorski zarolao cijelu obranu protivničke momčadi…

POGLEDAJTE VIDEO

“Uvijek je postojao poseban feeling i uzajamna veza između mene i ljudi iz Splita i Dalmacije koji su me fino primili kad sam dolazio u Hajduk iz Dinama. Pružili su mi luku mira, kad mi je bilo najteže. Najvažnije je pomoći ljudima kojima je to potrebno. Rekao sam vam prije par dana, pozvao me Mornar i dolazim… Uživao sam”, rekao je Kranjčar nakon utakmice.

D.J.


Podijeli

Comments are closed.