Podijeli

Objavljena je snimka brutalne likvidacije Srbina Ivana Đorđevića (59) u Bryanstonu

Objavljena je snimka hladnokrvne likvidacije Srbina Ivana Đorđevića (59) u Bryanstonu, Johannesburg u Južnoafričkoj Republici, piše Kurir. Riječ je o nastavku serije ubojstava u kojima je u godinu dana ubijeno šestero srba.

Đorđević je ubijen u sačekuši u stambenom kompleksu dok je izlazio iz blindiranog vozila, a napadači su pobjegli. Svjedoci su ispričali da su muškarcu koji je izlazio iz svog automobila prišla dvojica maskiranih napadača te ga ubili hicima iz automatskih pušaka R4.

VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA! 

Žrtva je pokušala pobjeći, što se jasno vidi na snimku nadzorne kamere, ali ubojica ga je ‘sasjekao’ iz automatske puške. Policija je utvrdila da je ispaljeno dvadeset metaka.

U Južnoafričkoj Republici ubijen je još jedan srbijanski državljanin, pedesetdevetogodišnji Ivan Đorđević. Po svemu sudeći riječ je o nastavku serije mafijaških ubojstava.

Prije manje od mjesec dana tamo je, u predgrađu Johannesburga, ubijen i Jugoslav Smiljkić, kojeg su nepoznati napadači likvidirali pucajući u njega iz automobila. Poprište ubojstva Ivana Đorđevića udaljeno je dvadesetak kilometara od mjesta Smiljkićeve likvidacije.

Ivan Đorđević ubijen je u Bryanstonu, na parkingu, a ubojstvo su snimile nadzorne kamere. Đorđević se na parking dovezao automobilom, a odmah za njim stigli su i nepoznati napadači u BMW-u, naoružani dugim cijevima. Žrtva je pokušala pobjeći, što se jasno vidi na snimku nadzorne kamere, ali ubojica ga je ‘sasjekao’ iz automatske puške. Policija je utvrdila da je ispaljeno dvadeset metaka.

Automobil koji su ubojice koristile kasnije je pronađen zapaljen. Očito se radilo o dobro pripremljenoj likvidaciji. Inače, Đorđevića su već jednom pokušali ubiti; koncem 2017. godine, kad su na njega također pucali. Tad je pogođen s četiri metka i bio je u kritičnom stanju, ali uspio se oporaviti.

Beogradski portal Krik, specijaliziran za istraživačko novinarstvo i praćenje aktivnosti organiziranih kriminalnih skupina, prenosi napise južnoafričkih medija, prema kojima je ubijeni Đorđević bio povezan s Dobrosavom Gavrićem, kriminalcem koji je 2006. godine u Srbiji osuđen na 35 godina zatvora zbog ubojstva kriminalca i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Gavrić se, piše Krik, trenutačno nalazi u zatvoru u Južnoafričkoj Republici i čeka odluku o izručenju Srbiji.

D.K.


Podijeli

22 KOMENTARI

  1. TKO TO KAŽE, TKO TO LAŽE DA JE OVO UZNEMIRUJUĆE. KADA SU KLALI, UBIJALI I SILOVALI PO HRVATSKOJ TO VAM NIJE BILO UZNEMIRUJUČE. SAMO IH TAMANITE ŠTO VIŠE TO SU ZLOČINCI KOJI SU EMIGRIRALI PRED ZAKONOM,

    • Gabrijel Brkic Pročitaj ti malo te komentare koje pišu ove tvoje ustaše pa da tek tad možemo razgovarati koji pokušavaju od krvnika da naprave žrtvu i negiranje žrtava izmišljajući i umanjujući stradanja.Ja nemam ništa protiv što vi činite pomen žrtvama u blajburgu ali ne dirajte ni one u Jasenovcu nemojte ih još jednom ubijati ostavite ih da počivaju u miru i ne izmišljajte da je tu stradalo manje nego što se navodi može biti samo više jer postoji dokumentacija,razni dokazi i čak ima još živih svjedoka,ili mi pojasni gdje nestadoše kompletne porodice iz posavine gdje ja živim čega se i ja lično sjećam mojih drugara koji nisu imali nikog jer su ih ustaše odvele u pravcu Sl.Broda i nikad se nisu vratili.

    • Bas je super fino obrijan,Natovarili su mu Rat Englezi,Francuzi i Poljaci ,Litaunci itd. Hitler je pokusao da smiri situaciju i da se nezarati,molio je sve drzave i pisao im da bi bilo pametno da se nenaoruzavaju. Njemci nisu imali vojske na prema Francuza i Engleza 1-12 % dok Francuzi Poljaci ,Engllezi su se naoruzali 1-97% i to je Adolfa rrazljutilo, te je u brzem stvorio velike snage i tehniku i udario je provokatora Poljake, Poljaci su htili da izbace iz poljske milon Njemaca iz Slezije i ostali narod su progonili kao sto su Zidovi i ne Poljaci…E sad ko je tu kriv sigurno je da Njemci nisu… Rat su poceli Poljaci Englezi i Francuzi…U to vrijeme je bilo lako zapalit Bacvu punog Baruta, .Nezaboravimo;da su Italijani i Austrijanci imali veliki problem Grci sa Albancima i citav Balkan je vec bio toliko napet da nije bilo izlaza bez rata… Hitler je poceo da cini ono sto nitko nije mogao izbijec Rat” Rat je poceo o.1.09.1939 po volji Poljaka, Engleza,Francuza,ostali fasista,balkanske kraljevine,odnosno Srbijanske, bili su saveznici Francuzima,Englezima, Rusima do neko vrijeme…Naravno Hrvati su mogli samo da budu Hitlerovi saveznici i to ih spasilo od exodusa…To je pocetak svijetskog Rata,a ne Hitlerova Rata.koojeg su mu natovarili fasisti komunisti koji su tada bili u Italiji ex Yu Fr GB Njemackoj, zato je Hitler trazio savijet Musolinog kako da se nesto ucini,bez krvoprolica..Ovo je istina a ne bilo koja propaganda koju su Fasisti i Yugopartizani i ostali zidovski narod pisali onako kako je njima pasovalo… Citaj te vise istinu,i nenasijedaj te ZDS Bog i Hrvati…

    • Dominik Lucic Čovječe kao da je bitno šta je htjeo bitno je šta je napravio on i ostali nacisti i fašisti ubili su milione civila i djece i ti pokušavaš njega opravdati.Svi koji su to radili a to se odnosi i na staljina koji je poslije drugog svjetskog rata napravio pokolj u nekadašnjem SSSR-u,a i ovi novopečeni fašisti(amerkanci,englezi,francuzi i ostala zapadna bagra )koja i sad trenutno čini zla u čitavom svijetu.Što se tiče Hrvatske tu se isto nema šta reći kao izgovor se korist osnivanje ndh koju su samo fašisti podržavali,ali to ne opravdava genocid koji je počinjen nad drugim narodima pa čak i prema Hrvatima koji nisu bili istomišljenici i to sve u ime fašista i nacista.Ne znam gdje ti dolaziš do takvih informacija ko to plasira,i kome je u interesu da opravda naciste i fašiste osim nekoga ko je nastavio da vjeruje u tu ideologiju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × dva =