VIDEO Užas u Puli, trojica premlatila umirovljenika (77) koji je čuvao terasu…upozorio ih je da ne diraju zastave koje tu imamo od Svjetskog nogometnog prvenstva

Ozlijeđeni umirovljenik završio je u bolnici, kako Biteri kaže, s teškim ozljedama: ”Ima tri slomljena rebra, hematom na sljepooočnici… Jako smo uzrujani. Bez riječi sam”...

Podijeli

Jutros oko šest sati u Puli je pretučen 77-godišnjak koji je čuvao terasu jednog kafića…

Kako je dnevnik.hr-u u telefonskom razgovoru rekao Ron Biteri, vlasnik kafića u kojem je napadnut 77-godišnjak, sve se dogodilo u nedjelju ujutro.

”Zbog velikog broja ljudi, zaposlili smo umirovljenika da nam pazi na inventar kafića. Oko šest sati prišla mu je skupina mladića i upozorio ih je da ne diraju zastave koje tu imamo od Svjetskog nogometnog prvenstva. Oni su mu nešto verbalno dobacivali. Za sat vremena su se vratili maskirani i počeli ga tući. Na njega su bacili stolac. Napad se nastavio niz ulicu, pa su ga na kraju iscipelarili kod poslovnice Pošte”, rekao je Biteri za DNEVNIK.hr.

Ozlijeđeni umirovljenik završio je u bolnici, kako Biteri kaže, s teškim ozljedama: ”Ima tri slomljena rebra, hematom na sljepooočnici… Jako smo uzrujani. Bez riječi sam”.

U PU istarskoj potvrdili su da su dobili prijavu oko podne. Navode kako su ih zvali iz bolnice da su zaprimili čovjeka s ozljedama nastalima u napadu na Danteoovom trgu. U tijeku su obavijesni razgovori i provodi se kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno doznaje dnevnik.hr da su napadači identificirani.

Ovaj napad je snimljen nadzornom kamerom kafića.

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + četrnaest =