(VIDEO) UŽARILO SE-Za malo izbjegnut fizički okršaj u Saboru: Maj*une jedan, majm*ne…ti si za mene jedna gnjida i primitivni kameleon…

Krade se minimalno 30 milijardi kuna godišnje, a tu se radi o lijevom i desnom krilu partije...

Podijeli

U Saboru je tijekom rasprave zamalo došlo do fizičkog obračuna između nezavisnog Željka Glasnovića i Željka Lenarta iz HSS-a…

Tijekom svojeg izlaganja Željko Glasnović osvrnuo se na pitanje korupcije u Hrvatskoj. Žestoko je kritizirao i HRT i emisije koje se prikazuju. Kaže da je riječ o cenzuri i prividu demokracije. Potom je “raspalio” i po situaciji u državi.

Krade se minimalno 30 milijardi kuna godišnje, a tu se radi o lijevom i desnom krilu partije. Gdje je nestala imovina, SUBNOR, SKH?, upitao je Glasnović, a zatim se žestoko obrušio na Željka Lenarta iz HSS-a koji mu je nešto dobacio iz saborske klupe.

– Dobro prijatelju, dobro znam, smrdi mi ovdje. Začepi. Ti si kameleon i gnjida.

Lenart je naživcirao Glasnovića rekavši mu da previše moralizira a da je pobjegao u Kanadu 30 godina, na što je Glasnović krenuo prema njemuvičući mu majmune jedan, ali ih je primirio Miro Bulj te ih rastavio iz mogućeg boks klinča ili meča u Saboru…Obzirom na sposobnost Glasnovića koji je još uvijek vitalan, teško je zaključiti kako bi se proveo njegov politički protivnik. Na to sve je najstariji saborski zastupnik na svijetu, Radin doviknuo Glasnoviću, da je u Saboru a ne u Legiji stranaca.

Pogledajte video okršaja

T.H.


Podijeli