Srijeda, 3. ožujka 2021.
Braniteljski portal

VIDEO Uz Penavu stali logoraši, sugrađani i vukovarski HDZ: “Stao je na stranu onih koji su stradali u stvaranju Hrvatske”

Za činjenicu da "27 godina nakon počinjenih najstrašnijih zločina nije učinjeno gotovo ništa", Penava kaže da su krivi "najviše političari i ljudi koji su profesionalno plaćeni, kojima je provođenje zakona u opisu radnog mjesta"...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Subotnji istup vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave, koji je državne institucije prozvao jer, kako je rekao, 27 godina ne rješavaju pitanja nestalih i ne procesuiraju ratni zločin, izazvao je brojne reakcije…VIDEO

U Vladi su i dalje iznenađeni prozivkom Ivane Penave, kao i pozivom na prosvjed koji je najavio za 13. listopada. Taj dan je simboličan jer je na taj datum 1991. godine pokušan posljednji veliki proboj prema Vukovaru. Uz Penavu je stao vukovarski HDZ, kao i građani, branitelji te bivši logoraši.

“Ja mu se zahvaljujem i dajem mu veliku podršku po tom pitanju iz razloga što je on ipak stao na stranu onih koji su stradali u stvaranju hrvatske države”, rekao je Danijel Rehak iz Hrvatskog društva logoraša.

Mislim da ovo treba depolitizirati, on prije svega ima našu podršku kao građana Republike Hrvatske i građana grada Vukovara, kao i članova HDZ-a. Ne vidim od kojeg građanina Republike Hrvatske ne bi imao potporu”, rekao je Damir Barna, predsjednik vukovarskog HDZ-a.

Podsjetimo;

“Ne želim biti sukrivac za tako bolesno društvo”: HDZ-ov gradonačelnik poziva na prosvjed…Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara, pozvao na prosvjed zbog nedostatka rasvjetljavanja ratnih zločina (Video: Dnevnik Nove TV)


Vezane vijesti;

(VIDEO) Ivan Penava: Nedopustivo je da kao država i sustav nemamo snage prokazati krivce…Zločini imaju svoje ime i prezime…

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

20 KOMENTARI

  1. Penava je potpuno u pravu kad je u pitanju Hrvatska i njezini građani to se treba jednom riješiti definitivno.Bez obzira na stranke u vlasti nesmije biti mucanja zavlačenja i podilaženja a to je dosada stalno bilo kod vladajućih.Nismo se borili za ovakve uguze svi se dodvoravaju Pupovcu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devetnaest − dvanaest =