(VIDEO) Uredništvo Braniteljskog portala želi Vam blagoslovljen i sretan Božić!…Božić nas poziva da ljubimo svoju Domovinu i da ne malakšemo pred sadašnjim izazovima!…

Božić nas poziva da ljubimo svoju Domovinu i da ne malakšemo pred sadašnjim izazovima, već da se zalažemo za njezin napredak, jer Domovina je kolijevka našega narodnog bivstva....

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Sretan Božić!

Poštovani hrvatski branitelji, obitelji hrvatskih branitelja i svi prijatelji i simpatizeri Braniteljskog portala…(www.braniteljski-portal.com)

Vama i Vašim obiteljima želimo blagoslovljen i sretan Božić.

»Radujte se, narodi, kad čujete glas da se Isus porodi u blaženi čas«, to je božićni poziv raspjevane hrvatske duše. Radujemo se Božiću jer ga volimo. Koga se voli, za njim se i čezne, a za kim se čezne, njemu se iskazuje ljubav.

Želimo Vam da ispunite svoja i srca Vaših najmilijih radošću i mirom.

U ubrzanom tempu današnje svakodnevice, Božićno nas vrijeme podsjeti da nam je potrebna prilika za druženje s obitelji i prijateljima, s Bogom za odmor duše.

Božić nas poziva na čuvanje života od njegova začeća sve do naravne smrti, koja nam otvara vrata vječnoga života u potpunom zajedništvu s Bogom.

Božić nas poziva na ljubav prema obiteljskom životu.

Tko čuva obitelj, počevši od najmanjih pa sve do najstarijih članova, tko obnavlja obiteljske odnose, tko ne gasi poleta mladih i crpi od mudrosti starijih, taj otvara vrata nadi u vedru budućnost za kojom svi čeznemo!

Božić nas poziva da volimo najslabije među nama i brinemo se napose za: bolesne, osamljene, napuštene i siromašne – jer prema mjeri u kojoj njima iskazujemo ljubav jača i naše čovjekoljublje.

Božić nas poziva da ljubimo svoju Domovinu i da ne malakšemo pred sadašnjim izazovima, već da se zalažemo za njezin napredak, jer Domovina koju su  svojom velikom žrtvom iznjedrili hrvatski branitelji je kolijevka našega narodnog bivstva…Naša Hrvatska počiva na temeljima obrambenog domovinskog rata i na onima koji su je svojom ogromnom žrtvom stvorili, na svim hrvatskim braniteljima…Zato se držimo zajedno i budimo jedinstveni , jer samo tako možemo očuvati opstojnost naše Domovine i našeg hrvatskog naroda.  

Vama i Vašim obiteljima želimo blagoslovljen i sretan Božić.

POGLEDAJTE: Za sve Vas poštovani priredili smo ovu prigodnu video čestitku

 

M.M./ Uredništvo Braniteljskog portala 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × pet =