Podijeli

Nakon tri tjedna prepucavanja preko društvenih mreža, Henry Cejudo i Valentina Shevchenko našli su se licem u lice. Dogodilo se to u Abu Dhabiju, tijekom događanja vezanih uz UFC 242 event i tamo su dobili priliku razriješiti pitanje “međuspolnog prvaka’. Pogledajte kako je to prošlo, odnosno je li Valentina ‘savila koljeno’ pred Triple C-em…

Prvakinja UFC-ove muha kategorije nalazi se u Abu Dhabiju kao UFC-ova gošća na velikoj UFC 242 priredbi, jednako kao prvak muha i bantam kategorije, Henry Cejudo. Tako je vrlo realna bila situacija u kojoj će se njih dvoje susresti i to nakon tri tjedna prepucavanja putem društvenih mreža, koja su krenula nedugo nakon što je Valentina obranila titulu pobjedom protiv Liz Carmouche u Urugvaju.

I to se dogodilo. Našli su se Valentina i Cejudo zajedno u VIP sekciji tijekom jednog događanja u Abu Dhabiju, a to je bila savršena prilika da razriješe ono što imaju između sebe. Ako su ikad zapravo i imali. U kratkom video ispod odlomka pogledajte što se dogodilo.

View this post on Instagram

They meet in real life. 😂😂😂

A post shared by 3 (@3nockout) on

No, sve je ovo bila dobra zafrkancija koja je ovo dvoje držala na naslovnicama dok su se međusobo izazivali.

D.J.

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri × 4 =