Podijeli

Na 151. kilometru dionice autoceste Bregana-Lipovac, na izlazu Okučani, sudarila su se dva automobila. Prizor koji smo vidjeli nas je šokirao, baš je bilo strašno za vidjeti,piše 24sata.hr

Dvoje ljudi poginulo je danas oko 10 sati u sudaru dvaju automobila na 151. kilometru dionice autoceste Bregana-Lipovac, na izlazu Okučani, priopćila je PU brodsko-posavska.

Kako nam je rekao Franjo Galić iz prometne policije Slavonski Brod, automobil Fiat Punto riječkih tablica koji je silazio s autoceste iz nepoznatog razloga je prešao u suprotni trak i sudario se s automobilom BMW BiH oznaka.

Na mjestu su poginuli vozač (66) i suvozačica (64) iz Punta, dok je vozač BMW-a ozlijeđen.

Na mjesto događaja odmah su stigli Hitna pomoć i vatrogasci. 

– Slijedi očevid sa Županijskim državnim odvjetništvom, te utvrđivanje činjenica i okolnosti uslijed kojih je došlo do ove teške prometne nesreće, rekla je za 24sata Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

– Kolega i ja išli smo s posla u Slavonski Brod i na putu prema tamo kod naplatnih kućica Okučani zatekli smo smrskane aute i mrtva tijela na cesti. Ostali smo zgroženi prizorom. Poginuli su bili prekriveni reflektirajućim prslukom. Naravno da nas je to šokiralo, baš je bilo strašno za vidjeti ,piše 24sata.hr

D.K.

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − osam =