VIDEO: STRAVIČNI DETALJE DRAME NA POLJUDU: Zgroženi gledatelji su vidjeli kako je eksplozija vatrogasca bacila metar u zrak, oštećen i sluh…

VATROGASCU OŠTEĆENA TRI PRSTA I ŠAKA!...

Podijeli

Četrdesetšestogodišnji vatrogasac Tomislav B. iz Kaštela zadobio je teške tjelesne ozljede kada je sa sjeverne tribine poljduskog stadiona u 17.55 sati u njegovoj blizini bačen topovski udar…

Zgroženi gledatelji su vidjeli kako je eksplozija vatrogasca bacila metar u zrak i od tog trenutka malo tko je gledao utakmicu, a svi su gledali intervenciju Hitne pomoći i dolazak policije, javlja Slobodna Dalmacija. Vatrogasac je dugogodišnji djelatnik Javne vatrogasne postrojbe iz Split i svoj posao je radio časno i pošteno njime prehranjujući obitelj.

Zahvaljujući huliganima sada se nalazi na operativnom zahvatu na Odjelu plastične kirurgije KBC Split.

Tomislavu su u eksploziji oštećena tri prsta na desnoj ruci, zadobio je duboke ozljede šake, a topovski udar mu je u ovom trenutku oštetio i sluh, piše Slobodna. Nadamo se da će čovjek koji pošteno radi svoj posao na dobrobit svih nas se kad-tad vratiti svome poslu kojemu je posvetio život, a mogao ga je izgubiti zahvaljujući huliganima.

VATROGASCU OŠTEĆENA TRI PRSTA

Ozljeđeni vatrogasac, 46-ogodišnji T.B, tijekom intervencije tijekom drugog poluvremenaderbija između Hajduaka i Dinama zadobio je ozljedu tri prsta desne šake. Vatrogascu je otkinut dio kažiprsta, oštećeno mu je tkivo na palcu i srednjem prstu desne šake, a uz to ima i oštećenje sluha od jačine ekslplozije topvskog udara. Ozljeđenog vatrogasca na Odjelu hitnog kirurškog prijema splitskog KBC Firule večeras su uz njegove kolege iz Javne vatrogasne postrojbe Split posjetili predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj isplitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. (JR)

Jesu li kamere zabilježile tko je bacio topovski udar i uopće kako se tako veliki broj eksplozivnih sredstava unosi na stadion, pitanje je za konačnu ozbiljnu kriminalističku obradu.

Čak je i spiker na Hajdukovom stadion apelirao na one gledatelje koji nisu savjesni i ne cijene tuđi rad i muku da su “ti naši vatrogasci obranili naš Split od velikog požara.”

Tužno, žalosno i nikada se više ne ponovilo!

Operacija uspješno obavljena: Ostao je bez dijela kažiprsta, a oštećena su još dva prsta

Ozlijeđeni vatrogasac Tomislav B. Uspješno je operiran u splitskoj bolnici. Zahvat je dobro prošao, no na žalost, Tomislav je ostao bez komada kažiprsta desne ruke. Uz to oštećeno mu je i tkivo na palcu i srednjem prstu. Nakon zahvata prebačen je na Odjel za plastičnu kirurgiju, gdje će biti pod liječničkim nadzorom.

Uz njega su pripadnici njegove jedinice vatrogasaca, stigli su splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj…

D.J.


Podijeli

Comments are closed.