FOTO-VIDEO: ŠTO ČEKA POLICIJA I DORH?Vratio se iz RS-a u Hrvatsku po kojoj je pucao, sklopio ugovor s HZZ-om i otvorio zubarsku ordinaciju!

Tijela prve dvojice nesretnih hrvatskih branitelja pronađena su u šumi Plavićevac, dok je Dražen Kostrić na popisu nestalih...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

13.9.1991 ulazak srpskih paravojnih postrojbi u Hrvatsku Kostajnicu. Foto 1.Zarobljeni hrvat Drazen Kostrić (sudbina nepoznata do danas) Foto 2.zarobljeni Tomislav Jergovic i Zeljko Vujanovic vezani lisicama (tjela pronadjena u masovnoj grobnici) Foto 3 i 4.Milan Novakovic zvani Patak naoružan automatskom puskom (danas zubar u Mecencanima u općini Donji Kukuruzari u Sisačko moslavackoj zupaniji) i NN pripadnik srpskih paravojnih postrojbi, piše Ivica Pandža Orkan na svojoj Facebook stranici…

U dijelu odličnog dokumentarnog filma “Amacord 1991-2002″, može se vidjeti ulazak srpske vojske i četnika u Hrvatsku Kostajnicu. Kamera je zabilježila zarobljavanje trojice hrvatskih branitelja, Tomislava Jergovića, Željka Vujanovića i Dražena Kostrića, zavezanih ruku i okruženih naoružanom vojskom i paravojskom. Tijela prve dvojice nesretnih hrvatskih branitelja pronađena su u šumi Plavićevac, dok je Dražen Kostrić na popisu nestalih.

“Jedan od prisutnih u trenutku privođenja hrvatskih zarobljenika je M. N. (puni podaci poznati redakciji). Iako u nekakvoj polucilvilnoj odjeći, sve promatra s puškom na ramenu. On je inače rođen u Kostajnici, ali sve donedavno živio je u Republici Srpskoj. Sada se vratio u Hrvatsku i planira otvoriti zubarsku ordinaciju”, rekao nam je, ne tako davno, Ivica Pandža – Orkan.

Sada doznajemo kako je M. N. koji je označen na našoj glavnoj fotografiji, u svom naumu i uspio. Sklopio je ugovor s HZZ-om i sada ima ordinaciju u sklopu Doma Zdravlja Sisak, točnije u Mečenčanima, što se lako može provjeriti na stranici DZ Sisak.

M. N.-a, naoružanog paravojnika koji je ratovao protiv Hrvatske i nazočio zarobljavanju branitelja koji su naknadno ubijeni, možete pogledati od 7:58 do 9:28, donosi dnevno.hr. 

Autor:S.V.

13.9.1991 ulazak srpskih paravojnih postrojbi u Hrvatsku Kostajnicu. Foto 1.Zarobljeni hrvat Drazen Kostrić (sudbina nepoznata do danas) Foto 2.zarobljeni Tomislav Jergovic i Zeljko Vujanovic vezani lisicama (tjela pronadjena u masovnoj grobnici) Foto 3 i 4.Milan Novakovic zvani Patak naoruzan automatskom puskom (danas zubar u Mecencanima u opcini Donji Kukuruzari u Sisacko moslavackoj zupaniji) i NN pripadnik srpskih paravojnih postrojbi
screenshot-you tube

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =