(VIDEO) SRITAN TI ROĐENDAN GENERALE ANTE GOTOVINA!…

S toga vam želimo da i ovaj vaš rođendan provedete u miru s Vašom obitelji i prijateljima uz Božji blagoslov...

Podijeli

Na današnji dan 12. listopada 1955. rođen je hrvatski general Ante Gotovina.

– „Sritan ti rođendan, generale!“.

Još tijekom priprema za ovu veličanstvenu bakljadu koju smo priredili na ideju našeg tada glavnog urednika i osnivača Braniteljskog portala g. Mladena Miloševića,12. listopada. 2012 godine,usred Knina podno “Spomenika Hrvatske pobjede Oluja 95”- mnogi su nas političari, policija i velik broj građana Grada Knina tada gledali sa podsmijehom ili kako se to narodski kaže, ispod oka. Omalovažavali su nas čak i predstavnici nekih Udruga proisteklih iz Domovinskoga rata, podmetali nam noge, kako se to kaže. Neki su vrli predsjednici braniteljskih udruga micali vaše plakatne slike iz svojih udruga , uz nama nejasne izgovore, ali ekipa Braniteljskog portala na čelu sa g. Miloševićem, nikada se nije pokolebala pred provokatorima od kojih su neki bili čak i visoki hrvatski dužnosnici, koji su nazivali Miloševića i govorili mu da se ne trebamo javno izlagati i sve to raditi jer je to, kako su govorili , jako opasno. Nismo se osvrtali na njih. Znali smo što radimo. Znali smo i bili smo sigurni da ste svi Vi nevini zatočeni u Haškom kazamatu.

Uvjerili smo se mi i te kako, koliko je sve to bilo opasno i proživljavali razna podmetanja i provokacije ali niti jednog trenutka, vođeni tadašnjim urednikom i inicijatorom veličanstvenih akcija za Vas generale, nismo se ni u jednom trenutku pokolebali. Nije se tad pokolebalo niti vodstvo HSK-a, tada predvođemo Mijom Marićem, Danijelom Lučićem i Petrom Ćosićem sa kojima smo u Den Haagu na glavnom trgu Plein pokazali “crveni karton Haškom tribunalu” gdje se okupilo oko osam tisuća Hrvata, a g. Milošević, zajedno sa HSK je odabrao goste koji su tada došli iz Hrvatske i govorili na trgu. Taj smo događaj kao Braniteljski portal prenosili u živo sa trga Plein… Istodobno je g. Milošević na kninskoj tvrđavi okupio nekoliko stotina, većinom mladih domoljuba i sve zajedno navijačke skupine koji su zajedno s onima u Hagu i u isto vrijeme pokazali crveni karton haaškom tribunalu na vhu kninske tvrđave. Kakve li simbolike generale!

U svakom slučaju generale Gotovina, mi smo svijetu, koji je ovu i još nekoliko bakljada i koncerata u organizaciji Braniteljskog portala održanih u vašu čast prenio u svojim medijima, pokazali da niste sami, da ima netko tko potiče druge da se ne zaborave sve vaše muke i Vi osobno, kroz koje ste prolazili zahvaljujući upravo onima koji su vas jako željeli- „Locirati, identificirati, uhititi i transferirati“.

Ne bi bilo korektno da se ne prisjetimo da su se angažirali i još neki ali vrlo rijetki aktivisti koji se nisu plašili. Bilo ih je Generale, ali vrlo mali broj. Moramo Vam još napomenuti i to da je jedan ravnatelj zagrebačke škole samo zbog toga što je u hodniku postavio vaš plakat i plakat generala Markača, izbačen iz škole kao “pas na ulicu” i još se do danas nije oporavio. Neke su Vaše suborce i odane prijatelje generale godinama progonili zbog izmišljenih i nepostojećih  tzv. „topničkih dnevnika“. Prošli su stravične torture.

A organizator i urednik Braniteljskog portala generale, biva zatočen u kazamt pod namještenom mu osudom da je otuđio nekakav novac iz udruge koja je bila najbolja u Hrvatskoj i radila jako napredne IT projekte koje mnogi tad nisu shvaćali, i pisao oštre tekstove i reakcije na svakakve laži državnih dužnosnika i kriminalne radnje koje su se događale i događaju se u našoj na krvi nastaloj Hrvatskoj. Smetao im je i morao je biti munjevito sudski likvidiran. Morao je biti izopćen iz javnog života generale. Osramoćen. Zbog istine koju je pisao i govorio, a ne zbog nikakvog podmetnutog mu lopovluka, upravo od strane lopova koji ovu Lijepu našu napaćenu državu i dan danas uporno rasprodaju i pljačkaju. Zbog Braniteljskog portala kojeg su se odmah htjeli dokopati i zgrabiti ga te uz pomoć ovog braniteljskog medija manipulirati s braniteljima. Oni su i danas viđeni građani ove Lijepe naše. Oni vode našu Domovinu! Neki od njih vam se smješkaju i tapšu vas po ramenima i primaju vas za za počasnog građanina, jer su tek nakon vaše slobode izmigoljili iz mišjih rupa u kojima su bili dok je vama trebala potpora.Ali oni su nebini, oni nemaju srama, a mnogi od njih su ogrezli u kriminalu nad svojim narodom, u državi koju smo im mi stvorili. Da, i oni misle da smo svi mi , kockoglavi i zatupljeni ognjištarci koji uživaju sve blagodati ovog svijeta.

Na poslijetku generale Ante Gotovina; Jako nas veseli što ste evo već sedmu godinu u svojoj Hrvatskoj Domovini, sa svojom obitelji i sa velikim brojem vaših suboraca i svih istinskih hrvatskih branitelja općenito. S toga vam želimo da i ovaj vaš rođendan provedete u miru s Vašom obitelji i prijateljima uz Božji blagoslov.

 Braniteljski portal


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here